|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε ταγκανικα ενταξη τετοιον βρηκα που εδηξες απο το πετ σουπερμαρκετ ειναι 4000l/h 63 ευρο.τη λετε ειναι καλος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβός είναι....δεν είδες λινκ που σου έβαλα?
|
|
|||
|
|||
![]()
κλεοβουλε τωρα το ειδα.αυριο το πρωι θα παρω να τον παραγκηλω
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια τη θερμομετρο ειναι καλο να βαλω?εσωτερηκο με βεντουζα η αυτοκολιτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εσωτερικό και το τοποθετείς κάπου στο μέσο του ύψους του νερού για μέση θερμοκρασία.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια σημερα μου ηρθαν τα τεστ(της απι).το απογευμα θα σας πω τις τημες.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξοις.η καρτελα για το ph η ανωτερρη τιμη ειναι 7,6 κ εγω για τοις κιχλιδες το θελω πανω απο 8.πως θα το καταλαβω
|
|
||||
|
||||
![]()
Πήρες αυτό που δείχνει ως 7.5,υπάρχει και 2ο που δείχνει μεγαλύτερες τιμές!
|
|
|||
|
|||
![]()
κ τωρα τη να κανω?να κρατησω αυτο η να παρω το αλο?
------------------------- παιδια εκανα τις πρωτες μετρησεις.το ενυδρειο τρεχει 9 μερες.λοιπον εχουμ κ λεμε.ΝΗ3/ΝΗ4=4 ΝΟ2=0 ΝΟ3=0.ακουω τη γηνετε.κ εχω κ καποιες αποριες σε σχεση με τις μετρησεις ------------------------- παιδια δεν πρεπει να τα εκανα σωστα δεν τα κουνησα καθολου θα τα ξανακανω κ θα στηλω παλη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 14-02-17 στις 16:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
To Freshwater Master Test Kit πήρες? Ή μεμονωμένα το pH Test?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκπαιδεύσου με τις μετρήσεις και έχε υπομονή μέχρι να στρώσει η βιολογία σου (δηλ. να μηδενίσουν ΝΗ3/ΝΗ4, ΝΟ2 και να ανέβουν αρκετά τα νιτρικά). |
|
|||
|
|||
![]()
ολλα της ΑPI ειναι TEST KIT.δεν ανχωνομαι αλα ρωταω αν θα ηταν καλητερα να επερνα με την μεγαλητερη ενδηξη.δεν τα κουνισα καθολου.θα μετρησω παλη κ θα στηλω σε λιγο
------------------------- παιδια οι μετρησεις ειναι οι εξοις ΝΗ3/ΝΗ4=4 ΝΟ2=0,25 ΝΟ3=0.για πεστε μου τη βλεπετε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 14-02-17 στις 20:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν ήδη εμφανισθεί νιτρώδη.
Έχεις ακόμη δρόμο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οκ φιλε μου κλεοβουλε αυτο περημενα να ακουσω.το οτι θελει ακομα χρονο δεν με ενωχλει ισα ισα αυτη ειναι μαγεια.αυτο που ηθελα να σε ρωτησω ειναι τη να κανω με το τεστ ph να παρω το αλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ph έχεις στη βρύση?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Για το μήκος σου θα σου έλεγα να μην πάρεις πάνω από 3000 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 14-02-17 στις 21:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
τη εννωεις εχει κ τα δυο το κουτι?κλεοβουλε θα το κοιταξω κ θα σου πω
------------------------- κλεοβουλε 7,6.μπορει ναναι κ παραπανω αλλα δεν δηχνει.ειναι αληθεια οτι στα δωκημαστηκα σολινακια της API η γραμμη για τα 5ml ειναι παρακατω απο το κανονικο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 14-02-17 στις 23:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Και μαγνητη και βεντουζα
|
|
|||
|
|||
![]()
για σας παιδια.τελικα τη να κανω με τεστ ph να παρω το αλλο με τις μεγαλητερς μετρησεις?το ph του νερου ειναι 7,6
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να πάρεις και το HIGH RANGE pH TEST KIT
http://www.apifishcare.com/product.p...8#.WKS0NzigbRQ ![]() το 7,6 που βλέπεις τωρα είναι το ανώτατο που μπορει να σου δείξει το απλό PH TEST
|
|||
|
|||
![]()
ναι αυτο λεω τακη οτι μπορει να ναι κ παρα πανω της αλλα οπως λες ειναι η ανωτερη τιμη.αρα να παρω κ το αλλο.αυτο που λενε για τα 5ml οτι ειναι λιγοτερα ειναι αληθεια?
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοείς για τα 5ml ;
αν ειναι 5ml η γραμμούλα ; δεν το εχω μετρήσει , και ειδικά για το test high range ph δε έχω βάλει ποτε 5ml νερό, βάζω 2 ή 3 ml με σύριγγα και βάζω αντίστοιχα 2 ή 3 σταγόνες τεστ. Ειναι το ίδιο
|
|||
|
|||
![]()
ναι καποιοι το εχουν μετρησει με σηριγγα κ λενε οτι η γραμμη των 5 ειναι λιγο παρακατω.για τα φιαληδια της API μηλαμε παντα
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι ελαχιστα πιο κατω ναι.
Τεστ ph δεν χρειαζεσαι, μην παίρνεις τίποτα. |
|
||||
|
||||
![]()
τι ψάρια θες να βάλεις ;
|
|||
|
|||
![]()
ελα τακη καλησπερα.saulosi
------------------------- δηλαδη κωστα να βαζω μεχρι την γραμη η με συριγγα ακρηβως 5ml? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 16-02-17 στις 15:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ό,τι λένε οι οδηγίες, μέχρι την γραμμή, δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεσαι στο συγκεκριμένο θέμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεσαι να μετράς PH για αυτά τα ψάρια,
άρα μην ασχολείσαι
|
|||
|
|||
![]()
παιδια να ρωτησω κατι.στο fluval 406 απο πανω εχει ενα ασπρο εμβολακι.αυτο θελει κατω η απανω?
|
|
|||
|
|||
![]()
Κατω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμος απο φιλτρο | pana | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 19-11-15 13:35 |
Φιλτρο αμμου | maniac | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-03-08 18:30 |
Φιλτρο αμμου | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 15-05-07 18:15 |
DIY φιλτρο αμμου | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-02-06 00:59 |
DIY φιλτρο αμμου !! | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 06-01-05 19:50 |