|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα, εδω και μερικες μερες εχουν σταματησει να ερχονται ειδοποιησεις (mail) για νεες απαντησεις σε θεματα που παρακολουθω. (ενω βλεπω στο φορουμ οτι υπαρχουν νεες απαντησεις στα θεματα αυτα)
Δεν εχω αλλαξει κατι στον πινακα ελεγχου, ουτε στο Mail μου εχω χαρακτηρισει ανεπιθυμητη την αλληλογραφια με το gab για να τα στελνει στα spam. Τι μπορει να συμβαινει?
|
|||
|
|||
![]()
Το ίδιο θέμα έχω και εγώ.......ούτε καν όταν δέχομαι κάποιο πμ μου έρχεται email
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα παιδια κανονικα μου ερχονται ολα,
και email για πμ , και αν γραψει κάποιος σε αυτά που παρακολουθώ ------------------------ Σας εστειλα πμ, για δειτε τα email σας
|
|||
|
|||
![]()
Τίποτα Τάκη δεν μου ήρθε email
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ριχτε πάλι μια ματιά
εδώ http://www.aquatek.gr/vb/profile.php?do=editoptions να είναι τσεκαρισμένο αυτό Αποδοχή Email με ειδοποίηση για νέα προσωπικά μηνύματα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ηρθε καμια ειδοποιηση, ουτε για το ΠΜ που μου εστειλες, ουτε για τις απαντησεις στο θεμα.
|
||||
|
||||
![]()
Σε εμενα ήρθε email Σπυρο για το πμ που μου εστειλες.
Για να το δει και κάποιος άλλος βρε παιδιά μηπως ξέρει κατι παραπανω. Επίσης ριχτε μια ματια στα ανεπιθυμητα μηπως πάνε εκει τα email
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν ξερω αν κανατε κατι, αλλα σημερα ηρθε κανονικα mail για θεμα που παρακολουθω.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 14-02-17 στις 23:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά, παιδιά,τι έγινε με το θέμα αυτό;
Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν λαμβανω πια email ειδοποιησης | delta66 | Greek Aquarist's Boards | 5 | 22-08-12 11:45 |
ερχονται τα L114 | thanasis76 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 23 | 03-02-09 20:12 |