Σταματησαν να ερχονται mail ειδοποιησης
Καλησπερα, εδω και μερικες μερες εχουν σταματησει να ερχονται ειδοποιησεις (mail) για νεες απαντησεις σε θεματα που παρακολουθω. (ενω βλεπω στο φορουμ οτι υπαρχουν νεες απαντησεις στα θεματα αυτα)
Δεν εχω αλλαξει κατι στον πινακα ελεγχου, ουτε στο Mail μου εχω χαρακτηρισει ανεπιθυμητη την αλληλογραφια με το gab για να τα στελνει στα spam. Τι μπορει να συμβαινει? |
Το ίδιο θέμα έχω και εγώ.......ούτε καν όταν δέχομαι κάποιο πμ μου έρχεται email
|
εμενα παιδια κανονικα μου ερχονται ολα,
και email για πμ , και αν γραψει κάποιος σε αυτά που παρακολουθώ ------------------------ Σας εστειλα πμ, για δειτε τα email σας |
Τίποτα Τάκη δεν μου ήρθε email
|
Για ριχτε πάλι μια ματιά
εδώ http://www.aquatek.gr/vb/profile.php?do=editoptions να είναι τσεκαρισμένο αυτό Αποδοχή Email με ειδοποίηση για νέα προσωπικά μηνύματα |
Παράθεση:
Δεν ηρθε καμια ειδοποιηση, ουτε για το ΠΜ που μου εστειλες, ουτε για τις απαντησεις στο θεμα. |
Σε εμενα ήρθε email Σπυρο για το πμ που μου εστειλες.
Για να το δει και κάποιος άλλος βρε παιδιά μηπως ξέρει κατι παραπανω. Επίσης ριχτε μια ματια στα ανεπιθυμητα μηπως πάνε εκει τα email |
Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν ξερω αν κανατε κατι, αλλα σημερα ηρθε κανονικα mail για θεμα που παρακολουθω. |
Τελικά, παιδιά,τι έγινε με το θέμα αυτό;
Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:59. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board