|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
στους 2-3 μηνες παιρνουν χρωμα...
φυσικα αυτο το χρωμα, 90% δεν ειναι ο τελικος τους χρωματισμος. |
|
|||
|
|||
![]()
https://vid.me/RWle
------------------------- Ορίστε δείτε τα !!!! Θαυμάστε τα!!!!! ![]() Αρτεμίσια έχουν αυτό το ασημοπράσινο χρώμα. Είναι περίπου 2 μηνών. ------------------- https://youtu.be/FCz-diCoJBk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 07-02-17 στις 13:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλό μεσημέρι στην παρέα!!!!
Σήμερα τα μεγάλα μου χρυσόψαρα έχουν μία συμπεριφορά περίεργη . Είναι ιδιαίτερα νωχελικά και σχετικά ανόρεκτα . Χωρίζονται σε δύο ομάδες και πιάνουν τις γωνίες και κάθονται στον βυθό ακούνητα . Έριξα prime με το σκεπτικό να αποτοξικοποιήσω βλαβερές ουσίες πριν κάνω την αλλαγή... αλλά οι μετρήσεις μου NH3NH4 και NO2 είναι τέλειες . Μέτρησα μετά την προσθήκη prime . Στην διατροφή τους πρόσθεσα bloodworms πριν δύο μέρες που τους έδωσα δύο κυβάκια . Σκέφτεστε τι μπορεί να φταίει??? Επίσης να αναφέρω οτι οι μετρήσεις μου είναι υγρά τεστ της sera . Δυστυχώς τα γυάλινα δοχεία μου έχουν σπάσει και μετράω σε πλαστικό μπουκαλάκι νερού . Επηρεάζει το πλαστικό τις μετρήσεις ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Νιτρικα μετρησες φιλε μου?
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει και να φοβηθηκαν απο κατι.
πχ κανενα δυνατο θορυβο, κατι που αλλαξε στο ενυδρειο αποτομα, πχ αν εκλεισε κανενας κυκλοφορητης κλπ
|
|||
|
|||
![]()
Όχι ακόμα ..
Μετράω , αλλάζω νερό και επανέρχομαι ![]() ------------------------- Νιτρικά 10mg/l.... Έχουν συνέλθει κάπως απο το πρωί αλλά δεν είναι φυσιολογικά . Αλλάζω νερό και επανέρχομαι. Σκέφτομαι και τι μπορεί να τα τρόμαξε αλλά δεν πάει κάπου το μυαλό μου ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 21-02-17 στις 17:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φώτη καλησπέρα
![]() ![]() ![]() Τα μικρούλια είναι πανέμορφα να τα χαίρεσαι !! ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|