|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν κανεις 5αρι, δεν θελεις ρονταρισμα, ενα απλο τροχισμα ειναι οκ.
το 8αρι ειναι χοντρο τζαμι , δειχνει ωραιο ροντε. μια χαρα κολλαει και το ροντε, μην αγχωνεσαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα.Θα ρωτησω κ μια τιμη αν ειναι χωρις ροντε κι αν γινεται να μου το τροχισει οπως λδτε ή να το γυαλοχαρταρει αλλιως θα το γυαλοχαρτάρω εγω.Γινεται κι αν ναι πως κ τι θα χρειαστω;
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα χρειαστείς ψιλό γυαλόχαρτο (180 - 200) που το παίρνεις με το μέτρο, γάντια και προσοχή.
Σαν διαδικασία είναι αρκετά εύκολο, βάζεις μία πετσέτα ή εφημερίδα σε μια επίπεδη επιφάνεια για να κάτσει το τζάμι σταθερά και περνάς τις ακμές με το γυαλόχαρτο. Δεν χρειάζεται πολύ, ίσα να σπάσουν λίγο και να μην κόβουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Τον πηρα τηλ να τον ρωτησω τιμη χωρις ροντε.με ειπε οτι δε θα γινει καλη δουλεια γτ θα ειναι στραβο το σόκορο....Τροχισμα ή γυαλοχαρταρισμα δεν κανει αυτος.μονο ροντε ή σκετο κοψιμο.Πφφφ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχεις καποιου αλλουνου τηλ??
Θα στο κολλησει αυτος?
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε, μια χαρα κοβεται...
πανε αλλου ρε συ... γιατι δεν πας λερόυ να κοψεις 6αρι? θα σου βγει και πιο φθηνα σιγουρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ σε όσους ρώτησα, δεν ροντάρουν μόνο την πάνω μεριά. Ή όλες ή καθόλου. Δεν ξέρω αν το είπαν για να μου τα πάρουν, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ο φθηνοτερος που βρηκα.Αν επιτρεπεται να πω τιμες,για 70χ35χ30 μου ειπε 8αρι με ροντε 40 ευρω,κι αν ηθελα να το κανει με 10αρι ιδια τιμη.Χωρις ροντε 30.Αλλου ηταν παραπανω.Κ τα λιροι αν θυμαμαι απ το φεισμπουκ με ειπαν παραπανω τιμη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη ενυδρειου | nicpapa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 03-11-12 09:53 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΣΟΣ | BASILISPOINTER | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 10-01-12 22:40 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Κατασκευη ενυδρειου | xaris1974 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-01-06 23:35 |
κατασκευη ενυδρειου | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-09-05 16:53 |