|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα αυτά τα υλικά που βάζουμε στα καλαθάκια,
όπως μακαρόνι (siporax), ελαφρόπετρα , κεραμικα κλπ https://www.google.gr/search?q=%CE%B...w=1280&bih=647
|
|||
|
|||
![]()
Και ποια αλλαζουν εντελως οταν καθαριζω φιλτρο;
Επειδη τωρα εχω μονο σιποραχ... να βαλω κ στα δυο πανω καλαθια το ιδιο υλικο...πειραζει; κ οταν προμηθευτω ελαφροπετρα τη προσθετω; |
|
|||
|
|||
![]()
Αυρο που θα πρέπει να αλλάζεις είναι το ενυδρειακό βαμβάκι. Το βιολογικό υλικό, μπορείς μια φορά το χρόνο να αλλάζεις το μισό με καινουριο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο αυτά που έχεις κανένα.
Το άσπρο σφουγγάρι το πλένεις, αν στη θέση τους έβαζες ενυδρειακό βαμβάκι το άλλαζες αν βρώμιζε, το μπλε σφουγγάρι το πλένεις, σε 2-3-4 χρόνια μπορεί να χαλάσει και το αλλαζεις, βιολογικό υλικό, κάθε 2-3-4-5 μήνες το ξεπλένεις ελαφρα με νερό ενυδρείου ή νωρίτερα αν δεις πως μπούκωσε, κάθε 6-12 μήνες βγαζεις το 1/3 και το βράζεις, δεν συμφαίρει να αγοράζεις άλλο, εκτος και να εχεις ελαφρόπετρα που ειναι τσαμπα και δεν αξίζει καν τον κοπο να την βράσεις, την πετάς και αγοράζεις άλλη, 1,90 Ευρώ τα 12 λίτρα από Πρακτικερ
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια.φιλτρο μπηκε μπροστα...τωρα το αφηνω μεχρι να ξεθολωσει νερο απο τα χαλικια?
Να ταιζω; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Θα ξεθολώσει το νεράκι? Έριξα λίγο τροφή...τί κάνω τώρα? |
|
||||
|
||||
![]()
αύριο κάνεις μετρήσεις
|
|||
|
|||
![]()
Αμωνια νιτρωδη νιτρικα τάκη?
------------------------- Εχω αρχισει να ψηνομαι και για μεσογειακο ή reef .... Τι λέτε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EPANTAZ : 06-11-16 στις 20:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια!! | fotislol | Αρχάριοι γλυκού νερού | 77 | 01-01-14 23:46 |
βοηθεια | nos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 19-05-10 13:40 |
βοηθεια | toyotommyman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 01-01-08 19:35 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | KARAGIANNISV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-07 19:51 |