|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι μπέρδεμα ειναι αυτο ρε Γιάννη;;;; Κάτι πιο εύκολο; Τα JBL που προτείνει ο άλλος Γιάννης τα έχει δοκιμάσει άλλος;
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι, ειναι ξενερα
![]() δεν εχω δοκιμασει κανενα jbl.. και τετρα / salifert ειναι καλα τεστ, δεν τα εχω δοκιμασει ομως σε ph. |
|
||||
|
||||
![]()
Salifert;;;;;;Απαπαπαπα.....πιό γρήγορα θα έφτιαχνα τον Κύβο του Ρούμπικ!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Η Τetra έχει διαφορά μέτρησης ανά 0,5 (6.5, 7.0, 7.5 κλπ)... "καλά κρασιά" δηλαδή.
![]() Η Salifert... ΔΕΝ ξέρω τι κάνει... αλλά ούτε και θέλω να μάθω.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ρε Γιωργη?
δεν ξερω απο ph...δεν το εχω δοκιμασει... για no3 εχω και το προτιμω απο της api , ειναι πολυ πιο ευαναγνωστο. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη με τόσο λίγο νερό μου ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω αποτέλεσμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια εγω είμαι καινούριος στο χόμπυ και έχω προμηθευτει το master set της API.Εχει NH3,NO2,NO3,PH,PH high range.Σε διαφορετικο σετ ,εχω παρει KH & GH.
Ειναι πολύ ευκολα στην χρήση και κατανοητα.Επειδη ειμαι στο στρωσιμο κανω καθε μέρα,τεστ.Αν το ph μου βγει καμια φορα 7,6 τότε κανω και το high range.Αν θυμαμαι καλα αυτο λένε και οι οδηγίες. Υ.Σ Δεν εχω δοκιμασει κανενα άλλο.
|
|||
|
|||
![]()
Οπότε μάλλον για ΑΡΙ πάμε. Ευχαριστώ μάγκες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξερω εγω παντως την καταβρηκα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάντως με τα salifert αμμωνία και no3 είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Ειδικά για τα νιτρικά με το high και low range βοηθάει στο να είσαι 2 φορές σίγουρος. Τα υπόλοιπα είναι API και ειδικά το νο2 το κάνω όλη την ώρα. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υγρά test | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 02-02-12 20:09 |
Υγρά test | VipeR | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 11-07-10 07:14 |
Test : Υγρά Vs Sticks | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 49 | 18-02-10 15:24 |
Υγρά test μέτρησης CO2. | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-10-05 19:15 |