|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλεπω στην φωτο κατι παραξενο, απο οσο μπορω τουλαχιστον να διακρινω.
|
||||
|
||||
![]()
εχει σαν καμπουρα ρε συ νομιζω.μπορει να κανω και λαθος
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω δεν βλεπω κατι παραξενο..
|
|
||||
|
||||
![]()
ok ευχαριστω παιδια
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανένα, δυστυχώς, πολλές φορές μαγαζιά δεν ξέρουν τί πουλάνε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη σε καταλαβαίνω καλέ μου .
![]() Δεν είναι η διαφορά στην τιμή , τα έξοδα , η μανούρα είναι ότι ξαφνικά βρίσκεσαι και με 1 ακόμα ζωντανό που πρέπει να το φιλοξενήσεις και δεν μπορεί να μπει στο ίδιο ενυδρείο . Κανονικά πρέπει να σε αποζημιώσει ο πωλητής γιατι αρχικά είναι δική του ευθύνη .
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ακριβως που λες Αρτεμις..δεν με ενοχλησαν τα 40 ευρω που εχασα αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι οταν εριξα τις γαριδες στο μεγαλο ενα tiger barb επιασε μια απο την κεραια της και την τιναζοταν η γαριδα.βεβαια δεν εφταιγε το τιγρακι αυτη ειναι η φυση του και για αυτο τα αγαπαω.ειμαι τοσα χρονια στο χομπυ και κατι τεταιες στιγμες με χαλανε απιστευτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Από που τις πήρες?
|
||||
|
||||
![]()
Προσεξε μηπως ζευγαρωσαν μεταξυ τους...
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Νίκο τις έβγαλε απο το ενυδρείο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω διαβασα... Τωρα τις εβγαλε που καταλαβε οτι ητανε πορτοκαλι ... πριν μερικες ημερες ητανε μαζι με τις κιτρινες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σόρι
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στεφανε δεν ξερω αν κανει να πω αλλωστε το ειπα στα παιδια και φανηκαν εκπληκτοι και μου ειπαν οτι θα βρουμε ενα τροπο να επανορθωσουν.
Νικο δεν εχουν ζευγαρωσει γιατι οι κιτρινες ειναι πολυ μικρες ακομα (νομιζω).αν εχουν τι να πω??αλλα δεν νομιζω.της αφησα μεσα 5 μερες περιπου αν και η Ατρεμις μου ειπε οτι ειναι πορτοκαλι αλλα ειπα να περιμενω μηπως ειναι πιο βαθυ κιτρινο αλλα οσο περνουσαν οι μερες γινοντουσαν πολυ πορτοκαλι. ------------------------- αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι τους ρωτησα αν παραπονεθηκε και καποιος αλλος και μου ειπαν οτι εδωσαν 50 γαριδες και κανεις δεν τους ειπε οτι ειναι πορτοκαλι!!Ρε παιδια δεν ειναι πορτοκαλι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 06-07-16 στις 00:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν λες στην πρωτη φωτο tequila sunrise τελειως
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο εντελώς
![]() ![]() ![]() ![]() Γιάννη στανταράκι ,ότι θέλεις, κίτρινες δέν είναι ..... Τώρα οι άλλοι που τις αγορασαν μπορεί να τις δούνε κάποια μέρα πορτοκαλί μπορεί και όχι . Πολλά παίζουν ρόλο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λυπαμαι για το λαθος.
Στην πρωτη φωτο λες; Στα τιγρακια ειναι σαν να τις πεταξες στην λεκανη της τουαλετας, αν ζουν ακομα κι εχεις χρονο ,στειλτες σε μενα..κριμα ειναι να ψοφισουν.. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι στην πρωτη λεω γιαννη!δεν γινοταν να τις πιασω εκανα 3 μερες να τις βγαλω γιαννη!τωρα απο το μεγαλο δεν υπαρχει πιθανοτητα να βγουν!απλα δεν μπορω να καταλαβω εχεις καταστημα και δεν βλεπεις οτι δεν ειναι κιτρινες?και ασχετος να εισαι το καταλαβαινεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν εγκλιματιστουν να νιωσουν ασφαλεια ειναι γενικα αχρωμες αντε πες εχει ενα ελαφρυντικο ,οι υπολοιποι που τις εβαλαν στο ενυδρειο δε τις ειδαν???
![]() Παντως αν τους στειλεις φωτο δεν πιστευω να σου πουν οτι ειναι κιτρινες αυτο θα εχει μεγαλο γελιο........,, |
|
||||
|
||||
![]()
θα τους στειλω αυτη μια ειναι δικια μου μια δικια τους να δουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ρε Γιάννη πορτοκαλί?
λίγο τραγικό λάθος.
|
||||
|
||||
![]()
ο κοσμος δεν παραπονεθηκε γιατι μαλλον δεν εχει δει yellow... σου λεει , ετσι θα ειναι..
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχααχ Γιαννη!!αλεξη συμβαινουν και αυτα
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια. μια ερωτηση στο μεγαλο ενυδρειο που εριξα τις πορτοκαλι που μου ηρθαν αντι για κιτρινες ειναι σελομενες 3 γαριδες!και ειναι και εντονα πορτοκαλι χρωμα το ενυδρειο ειναι με φουλ διοξειδιο και λιπανση,εχει gh5 kh1.στο γαριδαδικο που εχω τις κιτρινες δεν ειναι καμια σελωμενη δεν ριχνω τιποτα αλλα δεν εχει σελωθει καμια νιτρικα 0 gh8 kh6 δεν καταλαβαινω γιατι!αφου στο γαριδαδικο τα εχω ολα για γαριδες εκει εχω κανει φοκους!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι οι πορτοκαλι ειναι πιο ευκολες απ τις κιτρινες..
Οταν στα λεγα,δεν μ ακουγες ![]() Κανε τραμπα τις γαριδες στα ενυδρεια και κρατα τις orange ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxa φαρμακογλωσσε!ξερεις τι υποπτευομαι?οτι στο μεγαλο ο βυθος ειχε πολυ μουλμ γενικα ηταν πολυ στρωμενος!στο αλλο οταν τις εβαλα ηταν ενα μηνα ενυδρειο.θα τις αφησω λιγο ακομα να δω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπα δεν νομιζω... Οι καταραμενες οι yellow φταινε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ περίεργες αυτές οι κίτρινες... Ούτε εγώ έχω καλή εμπειρία.
Ακόμα και όταν γεννούν ζουν πολύ λίγα μικρά. Αυξάνονται με ρυθμούς χελώνας... Οι πορτοκαλί δεν έχουν τέτοια προβλήματα απ'ότι έχω δει. Πολύ ωραίο το έχεις κάνει το ενυδρείο! |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τον Φανη
![]() Καλυτερες ακομα ειναι και οι rili που μου εστειλε,θελω να τις αλλαξω ενυδρειο και δεν τις προλαβαινω ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαριδες | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 31-12-09 13:27 |
γαριδες η .. | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 13 | 02-12-07 22:20 |
γαριδες | rockxk | Γαρίδες | 10 | 16-11-07 18:52 |
Γαριδες και ick? | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-10-07 15:56 |
γαριδες | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-10-05 22:56 |