|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Ευη δωσε φωτό
![]() ![]() ![]() ![]() Εχω τρελλά ωράρια κοπελίτσα μου , που θα παει όμως κάτι θα κάνω ![]() ![]() Τρελαίνομαι για κατασκευές ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα δείτε θα δείτε κ εσείς όλοι μαζί μην μου ανχονεστε..... 😊
------------------------- Παράθεση:
Κ εγώ θέλω ΠΙΣΙΝΑ 😊 δεν ζητάω πολλά.. ... 😋 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EYH_SANTORINI : 27-06-16 στις 20:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα κοριτσάκι μου καλό
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια προσπαθω ωρα τωρα με το συνδετηρα να σας ανεβασω φωτο να δειτε ματαια ομως.... υπαρχει καποιος αλλος τροπος????
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευη καλημέρα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εύη καλύτερα να ανοίξεις έναν λογαριασμό εδώ www.photobucket.com,
να τις ανεβάζεις εκεί , και επικόλληση/αντιγραφή εδώ στο φόρουμ, τον θεωρώ καλύτερο τρόπο γιατί δεν επιβαρύνουμε και τον λίγο διαθέσιμο χώρο που έχει το φόρουμ
|
||||
|
||||
![]()
ξανά Εύη από το κινητό δεν βλέπω τίποτα
![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]() ![]() νομιζω κατι εκανα η αρχη τις μικρης λίμνης ------------------------- ![]() και η παρακολουθηση του ανοιγματος του νουφαρου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και τωρα που μεταφέρθηκαν τα φυτα στη μεγαλη λίμνη στη μικρη μείνανε τα μωρακια χρυσοψαρακια 3 φυτα και μια ριζα νουφαρου και τρελο παρτυ που εφυγαν τα μεγαλα...... ![]() ![]() ------------------------- ελπίζω να αξιζε που περιμενατε και τωρα παμεε στη μεγαλη λιμνη που εχει πολυ δουλεια ακομα αλλα τι να σας κανω που θελετε να τη δειτε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EYH_SANTORINI : 28-06-16 στις 23:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κοπελίτσα μου
![]() Μπράβο σου κοριτσάκι όμορφα πράγματα και τα φυτά απίστευτα ![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω .. Μεγάλος πανικός από ψάρια. Τώρα αν μου πεις τον ακριβή αριθμών των ψαριών σου θα σε παραδεχτώ χεχε
![]() ![]() Σούπερ τα φυτά σου. Θα ομορφύνουν την μεγάλη σου λίμνη. Προσπάθησε να καλύψεις το λινερ περιμετρικά στην λίμνη σου. Όχι τόσο για την ομορφιά αλλά ποιο πολύ για να μην στο κάει ο ήλιος και στο χαλάσει. Υ.Γ. Περιμένουμε φώτο και από την άλλη λίμνη σου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ πάρα πολύ Αλλά ακριβή αριθμό ψαριών μικρών δεν έχω των μεγάλων μόνο έχω και αριθμό κ μεγεθοι τα μέτρησα στη μεταφορά τους στη μεγάλη λίμνη και με το χάρακα..... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλοι μου φιλοι | Singha | Χρυσόψαρα | 15 | 01-07-09 21:32 |
φιλοι απο τη Χίο! | gap | Greek Aquarist's Boards | 1 | 15-12-08 18:50 |
Καλοι φτηνοι και μικροι χρονοδιακοπτες ? | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 13-12-07 10:09 |