|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν έχεις ανοίξει πάλι τρύπα σε τζάμι θα σου έλεγα να προσέχεις και να κάνεις δοκιμή σε κάποιο ρετάλι. Μπορεί να βρεις τζαμά που να έρθει εκει να σου ανοίξει τρύπες
|
||||
|
||||
![]()
Τακη σε περιπτωση που δεν τρυπησω το τζαμι,αν βαλω σωληνα απο πανω οπως εξωτερικο φιλτρο λεει;πιστευω θα χει θεμα η εναρξη,η αν σταματησει η αντλια.βεβαια αν ειναι βαθια οι σωληνες κατω απ την σταθμη δεν θα αδειασουν.σε ρωταω γιατι τζαμας δεν μου το τρυπαει φοβαται.
------------------------- Και ενα update...περιμενω τζαμι για πισω μερια σαμπ αυριο.οποτε ειμαι κομπλε.εχω ηδη κομματια πλεξι για διαμερισματα σαμπ και περιμενουν.ο φιλος ξυλουργος με περιμενει για φτιαξιμο καπακι,κατω τελαρο κλπ...αντε να δουμε.θα ανεβασω φωτο με την εξελιξη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evperis : 25-05-16 στις 13:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
100% εγγυηση.... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβαίνω πως θα το κάνεις και πως θα δουλεύει αυτό που λες
Μήπως εννοείς αυτό ; http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22116
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον είναι στο ίδιο ύψος το σαμπ με το ενυδρείο, δεν μπορεί να φτιάξει μια απλή "γέφυρα" με κάποιον τρόπο;
|
||||
|
||||
![]()
Σας μπερδεψα ε;εχετε δικιο.μια "γεφυρα" εννοω σωληνα που να επικοινωνει το σαμπ με το ενυδρειο αντι τρυπας στο γυαλι.δεν ξερω αν θσ ναι λειτουργικο
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ίδια αρχή λειτουργίας είναι
θέλει προσοχή και πάλι αυτό θέλει δοκιμές να δεις τη δυνατότητα που θα έχει αυτή η σωλήνα και αν προλαβαίνει να στέλνει στο σαμπ το νερό που στέλνει η αντλία για να μην έχουμε πλημμύρα
|
||||
|
||||
![]()
ίσως να μπορεί να γίνει και με πλέξι, κάπως σαν https://www.google.gr/search?q=aquar...-84W2ZZB9hM%3A
αλλά στα μέτρα της περίπτωσης.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαχηση co2 σε sump? | stelios816 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-12-12 19:32 |
SUMP | AFRICANOS | Φίλτρανση | 9 | 02-06-08 20:07 |
Sump | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 27-09-07 15:47 |
sump | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 06-09-07 07:20 |
sump | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 03-06-07 11:58 |