|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Λάμπρο !!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος Λάμπρο προχωρα!!!
|
|||
|
|||
![]()
Είχα γράψει για το πρόβλημα με την καφέ άλγη που αντιμετωπίζω, αλλά το μετέφερα στο θέμα που είχα ανοίξει στα προβλήμα με άλγες στα φυτεμένα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα ήταν ημέρα ενασχόλησης με το ενυδρείο.
ελμεταλεύτηκα το γεγονος ότι είχα ρεπο αλλά είμαι και ψιλοχάλια απο ίωση, οπότε δεν είχα πολύ " ντριγκι ντριγκι ντριγκι μάνα μου" από τη γυναίκα. Άλλαξα τις ροζ λάμπες με daylight, έβαλα wavemaker, κάλυψα τις παλιές λάμπες με ανακλαστήρες ανάποδα για να μην μπαίνει το φως στο ενυδρείο, και τέλος ήρθανε και τα ψαράκια από τον Ιγνάτιο. 6 Σοκολοφι. Μόλις τα έβαλα μέσα. Το ένα μάλιστα ήταν φουλ μπουκωμένο και είχε πετάξει μερικά στη σακούλα. Πήρα λοιπόν μια γεννήστρα και τα έβαλα μέσα. Μαμά και μωρά. Όπως λέει και η Ελένη (του Ιγνάτιου), παιδικός σταθμός έγινε το ενυδρείο. Άσχετο, τη μαμά πότε τη βγάζω από τη γεννήστρα ? Και τέλος τα Protomelas δεν είναι γραφτό να μπουν στο ενυδρείο. Ενώ μου είχαν πει ότι ήρθαν χθες τελικά μου είπαν ότι δεν τα παρέλαβαν. Μάλλον έχει πέσει βουντού απο τον Μέγα Σαμάνο δάσκαλο Κλεόβουλο. ![]() ![]() Από ψαράκια κλείσαμε. Άντε περιμένω να τα δώ αύριο με το φως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες!
(ούτε τη τελετή δεν προλάβαμε να τελειώσουμε με τη συναδέλφισσα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχα.... Καλόοοοοο.
Στο είπα και την άλλη φορά, έχω μια ιστορία με "σαμάνους" (βασικά με κάποιες οπαδούς της συγκεκριμένης διαλογιστικής θεωρίας) που αν στην πω θα πέσεις κάτω από τα γέλια. Αλλά είπαμε δεν λέγετε στον αέρα. Πάντως στην Αθήνα υπάρχουν πολλές μα πάρα πολλές χαχαχαχα.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες Λάμπρο!Όσο για τα Protomelas είπαμε......................
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εντάξει Γιώργο για το άλλο, βρήκα και εγώ κάτι, θα σου πω την άλλη βδομάδα. |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ,θα περιμένω!
|
|
|||
|
|||
![]()
Την "μπουκωμένη" Socolofi , πότε να την βγάλω από τη γεννήστρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν ξεμπουκωσει
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χθες που την έβαλα στη γεννήστρα έβαλα μαζί και τα 6 -7 μωρά που είχαν βγει στη σακούλα παραλαβης.
Σήμερα κοιτάζω στη γεννήστρα και δεν βλέπω κανένα. Τι έγινε? Δεν πιστεύω να τα έφαγε. Επίσης την βλέπω πιο ξεμπουκωμένη. Μήπως έχασα κάτι το βράδυ ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα εφαγε μαλλον.μην στεναχωρισεαι,θα ξανακανει..
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι ρε γμτ...
![]() ![]() ![]() και όχι τίποτε άλλο αλλά δεν τα κράτησα τουλάχιστον αυτά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείς ότι τα έφαγε όλα; Λόγω ταλαιπωρίας έγινε αυτό αν έγινε; Να μαθαίνουμε και τίποτα νέο!
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο, μόλις τα πήρα ήταν στη σακούλα μόνη της με τα 6 - 7 μικρά τα οποία ναι μεν ήταν πολύ μικρα αλλά κολυμπούσαν μια χαρά.
Είπα λοιπόν ας βάλω τη μαμα με τα μωρά σε μια γεννήστρα να βγάλει και τα άλλα στο χρόνο της. Σήμερα κοιτάζω στη γεννήστρα ψαράκια " 0 ". ε, λέω τα έχει στο στόμα της. Κοιτάζω και την βλέπω ξεπρισμένη ![]() Αν ήξερα ότι παίζει να τα φάει θα κράταγα τουλάχιστον τα μικρά. Να τα έφαγε απ'την ταλαιπωρεία ... δεν το ξέρω. Λές ? |
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρι στη γεννηστρα δεν εχει και την καλυτερη ψυχολογια.λογικο το ακουω..στη γεννηστρα βαζεις το ψαρι και πριν αρχισει να τα φτυνει περιπου στις 20 μερες τα βγαζεις εσυ με τη γνωστη μεθοδο strip.αλλιως το αφηνεις στην ησυχία του στο ενυδρειο και θα ζησουν μονο τα δυνατα..
εγω ειμαι της δευτερης μεθοδου αν και στο παρελθον που εκανα αναπαραγωγες εκανα την πρωτη.. παντως για κανενα λογο δεν μπορει να ζησει η μανα με τα μωρα μεσα στη γεννηστρα ουτε για μια μερα αφου τα αφησει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και σίγουρα έμειναν μερικές ώρες παρέα, μαμάδες και μωρά. Εκτός κι αν εννοείς ότι αυτό θα γίνει σε μικρή εσωτερική γεννήστρα οπότε δεν ξέρω καθόλου. Πάντως και στο ενυδρείο, χωρίς κρυψώνες κτλ άμα θέλανε θα τα είχαν φάει εύκολα.
|
||||
|
||||
![]()
δεν μιλησα για ενυδρειο.σαφως εκει το ψαρι νιωθει ασφαλεια και δεν κανει χαζες κινησεις..μεσα στη γεννηστρα ομως αλλαζουν πολλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε μένει η λύση της φυσικής επιλογής ή έξτρα ενυδρείου. Ακούς Λάμπρο; Το παλιό σου το έχεις ακόμα;
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ναι ακούω Σταύρο.
κάτσε να το πω στη γυναίκα μου..... Εντάξει κανονίστηκε. Μου στρώνει στο 54λιτρο. Εκεί θα κοιμηθώ απόψε. Αρχικά σκεφτόταν να με βάλει στη γεννήστρα αλλά με λυπήθηκε!!! χαχαχαχαχα..... είσαι τρελός???????? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω φτιαξει και το δικο μου να σε φιλοξενησω
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ Καλέ μου φίλε, αλλά να μην κακομαθαίνω κιόλας.
![]() Ρε σεις δεν ντρεπόσαστε που με τρολάρετε??? χαχαχαχα..... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμεις σε τρολαρουμε?μολις σου στρωσει το 54λιτρο κανε τεστ να δεις αν εστρωσε σωστα πριν ξαπλωσεις
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
χαχαχαχαχαχα......... ![]() ![]() ![]() κλαίωωωω ...χαχαχαχα φοβερό. χαχαχα Λές να σηκώσω αμμωνία ??? χαχαχα... |
|
||||
|
||||
![]()
απλα ανησυχώ μην κοιμηθεις με πολλα νιτρικα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπρό η πρώτη φορά ειναι δύσκολη. Μετα το συνηθίζεις. Θα τις βρεις τις κρυψώνες και θα είσαι άνετος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπρο έλα να σου δώσω μπόλι
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν πιστεύω να έφαγες βαριά το βράδυ γιατί θα σήκωσες αμμωνία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Προτείνω μια μεγάλη αλλαγή σήμερα το πρωί με βραστό νερό. χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Άλλαξε και σεντόνια!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |