|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά παράγγειλα 3,5 kg Seachem Flourite Dark και μια ρίζα αζαλέα από τις ωραίες που έφερε ο Ιγνάτιος. Τα 5 kg χαλίκι που έχω τώρα μου έδωσαν 3,5-4 cm ύψος, με τα 3,5 kg που θα προσθέσω θα πάω γύρω στα 6 cm. Αυτό που έχω σκοπό να κάνω είναι να αδειάσω το ενυδρείο από φυτά και χαλίκι, να καθαρίσω λίγο τα τζάμια και να το στήσω από την αρχή, με τη ρίζα και κάποιες πέτρες.
Το υπόστρωμα πρέπει να πάει κάτω και μετά να στρώσω το χαλίκι ή να τα ανακατέψω μαζί και να τα βάλω στο ενυδρείο? Τα σαλιγκάρια που υπάρχουν κρυμμένα μέσα στο χαλίκι υπάρχει περίπτωση να πάθουν κάτι κατά τη διαδικασία? Επίσης, το νερό του ενυδρείου το κρατάω και το ξαναβάζω μετά το φύτεμα ή να βάλω φρέσκο? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
180 lt φυτεμένο | maskaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 20-11-13 21:49 |
Νέο φυτεμένο | marambou | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 26-09-13 16:57 |
Rio 125 φυτεμένο | Prokroustis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 34 | 13-04-11 11:31 |
φυτεμένο 160 λ. | theokyr1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-05-08 22:51 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |