|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσο επηρέασε η κρίση το χόμπυ μας? | |||
Πάρα Πολύ - Σταμάτησα ή σχεδόν σταμάτησα το χόμπυ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 7,64% |
Πολύ - Συνεχίζω με μεγάλη δυσκολία και περικοπές |
111 | 40,36% |
Αρκετά - Ένα 60άλιτρο και πολύ είναι |
32 | 11,64% |
Λίγο - Συνεχίζω σχεδόν όπως και πριν |
94 | 34,18% |
Καθόλου - (!!) |
17 | 6,18% |
Ψήφισαν: 275. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πηρα το πρωτο μου ενυδρειο 120λ οταν ακομα ημουν στρατο και μετα απο πολλα μα πολλα λεφτα αγοραζοντας συνεχεια ψαρια κοντρα ψαρια διακοσμητικα τροφεσ και τα λοιπα ημουν και ελευθερος τοτε συνεχιζω με δυσκολια το χομπυ και ειπα να επενδυσω ενα μικρο κεφαλαιο ακομα για ανανεωση και εκανα πριν μια βδομαδα και ενα τριγωνικο 220λ μιας και δε ξοδευω και αλλου πολλα λεφτα.τωρα ειμαι αρραβωνιασμενος και το κανω ακομα το χομπυ οσο μπορω βεβαια και με την πληρη υποστηριξη τησ γυναικας μου που της αρεσει και της ιδιας.τωρα οταν αυριο μεθαυριο κανουμε και οικογενεια εν ξερω κατα ποσο θα περισσευει χρονοσ και χρημα να το συνεχισω...
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταραμένη κρίση ... | GiWrGoS198 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-03-12 19:50 |