|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ολα αψογα,ηρθα και παλαιοτερα μελη....ηταν πολυ καλα..........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!
Η συναντηση ειχε μια καλη προσελευση. 20 ατομα συμμετειχαν.καναμε και 4 ολοκαινουρια μελη! Περασαμε πολυ καλα, και ευχαριστα! Ο λασαλ, εβγαλε φωτο, και προφανως θα τις ανεβασει μολις ειναι ετοιμος. Ας μας πουνε τα παιδια πως τους φανηκε το μερος, γιατι εξακολουθουμε να ψαχνουμε καταλληλο μερος.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτηδες διαλεξαμε στενο χωρο .......για να μπορεσουμε να ερθουμε πιο κοντα ο ενας στον αλλο....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ε... για την προηγούενη συνάντηση "γκαρίζανε" κάποιοι...
![]() Γι αυτήν... τι έγινε και μουγκαθήκανε ? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περάσαμε τοσο ωραία με αποτέλεσμα να μην έχουμε συνελθει ακόμη.
Κρίμα σε αυτούς που ήθελαν και δεν μπόρεσαν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μόνο που εχω να πω ειναι οτι
κρίμα να λείπουν οι φωτογραφίες απο τις προηγούμενες >δεκατεσσερις συναντήσεις μας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυριο πεμπτη expess συναντηση στην θεσσαλονικη... | nhreas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 26-09-04 08:14 |
Συναντηση Θεσσαλονικεων και περιχωρων. (the Sequel!) | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 48 | 04-03-04 01:40 |
Συναντηση στον Γαλλικο ποταμο | sv2fpi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 21-02-04 18:10 |
Συναντηση Θεσσαλονικεων | paparatsi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 95 | 31-01-04 16:22 |