Συναντηση Βορ. Ελλαδας
Τελικά έγινε; πώς τα περάσατε;;;
|
ολα καλα,ολα ανθιρα.........
ολα αψογα,ηρθα και παλαιοτερα μελη....ηταν πολυ καλα..........:smt081 :smt081 :smt081
|
Καλησπερα!
Η συναντηση ειχε μια καλη προσελευση. 20 ατομα συμμετειχαν.καναμε και 4 ολοκαινουρια μελη! Περασαμε πολυ καλα, και ευχαριστα! Ο λασαλ, εβγαλε φωτο, και προφανως θα τις ανεβασει μολις ειναι ετοιμος. Ας μας πουνε τα παιδια πως τους φανηκε το μερος, γιατι εξακολουθουμε να ψαχνουμε καταλληλο μερος. |
Παράθεση:
|
Επιτηδες διαλεξαμε στενο χωρο .......για να μπορεσουμε να ερθουμε πιο κοντα ο ενας στον αλλο....:smt049:smt049:smt049
|
Καλά ε... για την προηγούενη συνάντηση "γκαρίζανε" κάποιοι...:D
Γι αυτήν... τι έγινε και μουγκαθήκανε ? :rolleyes: :smt043Με όλη τη καλή διάθεση :smt043 |
Περάσαμε τοσο ωραία με αποτέλεσμα να μην έχουμε συνελθει ακόμη.
Κρίμα σε αυτούς που ήθελαν και δεν μπόρεσαν. |
Παράθεση:
|
4 Συνημμένο(α)
Το μόνο που εχω να πω ειναι οτι
κρίμα να λείπουν οι φωτογραφίες απο τις προηγούμενες >δεκατεσσερις συναντήσεις μας. |
1 Συνημμένο(α)
Την παρακάτω φωτογραφία σε ανάλυση 2048Χ1536
Την βγάζω σε...... πλειστηριασμό. :D:D:D Νομίζω πως αξίζει τα λεφτά της. :smt030:smt016 |
Ήμουν και εγώ εκεί!
Καλησπέρα!
Ήταν όντως πολύ ωραία, με την ευκαιρία έγινα και μέλος (btw τα δωράκια εγγραφής ωραία :) ), το μέρος πολύ καλό αν και θα προτιμούσα το bowling για πιό εύκολη μετακίνηση (για μένα τουλάχιστον). Η αλήθεια είναι οτι είδα πολύ περισσότερο κόσμο απο όσο περίμενα, μια ωραία παρέα όλοι μαζί. Όλοι *σχεδόν* μου "ρίχνανε" μερικές δεκαετίες βέβαια :rolleyes: (καλά μην βαράτε :smt062 για όσους αναρωτιούνται είμαι στην 1η και 4η φώτο νομίζω -hint: αναζητείστε το "χαμένο στο άπειρο" βλέμμα) |
Παράθεση:
Τι του λένε στο τηλέφωνο, ότι του έκλεψαν το Yamaha ? |
μπα η φωτο ειναι πιο παλια, δεν ειναι απο την συναντηση, mαλλν τοτε ετοιμαζοταν να κλεψει κανα Yamaha!
Aλλα ο Γιαννης ηταν μαζι μας με αυτον τον τροπο, 3 τηλεφωνα με πηρε το παιδι να δει πως πανε τα πραματα! |
Πρωτον :Λιγα λογια και προσεχτικα για το yamaha:smt075 , Αχρηστοι .Μονο κολακευτικα σχολια please.+-6
Δευτερον :Που θα ξαναβρειτε βρε σεις τετοιο προεδρο? Φανταστητε χαρα που θα κανετε οταν ερθω σε καμια συναντηση :shock: :) Tριτον:Σας παρακολουθω:smt030 εστω και απο μακρια. Μaik :smt023 Τεταρτον :Γιαννακη εσυ μαγαπας και το ξερω:smt056 ΚΑΙΙΙΙ Πεμπτον: ΡΕ ΠΑΤΡΙΝΕΕΕΕΕ....ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΟΥ????????? ΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????:smt070 :smt033 |
Καλησπέρα,
η προσέλευση του κόσμου ήταν πάρα πολύ καλή,το περιβάλλον καλό και γενικά περάσαμε τέλεια.Γιάννη πότε με το καλό οι φωτογραφίες; Φιλικά Ιορδάνης. |
Ιορδανη...για την συναντηση του Δεκεμβριου ειναι το ποστ αυτο !
|
H αγαπη αργησε μια μερα ..... και ενα μηνα..
Ιορδανη , με την φορα που εχεις παρει και γραφεις ετσι, απαντησες σε ποστ που αφορουσε την συναντηση του Δεκεμβριου. Κανω refresh και ολο Ιορδανης βλεπω... ηρεμια ....:smt110 |
παντως..πραγματι...ουτε φωτος ,ουτε καποιο σχολιο........:smt095
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:53. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board