|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
από το ιδιο μαγαζι και οι δυο,απο την ιδια παραλαβη με διαφορα μιας εβδομάδας στο ενυδρειο μου μεσα! ------------------------- παντως δεξια & αριστερα μαθαινω ότι εκτος του ότι οι αστεριες είναι πολύ ευπαθείς(ακολουθησα κατά γραμμα και με επιτυχια την εισαγωγή τους στο ενυδρειο) είναι και "λαχειο" στην προσαρμογή & παραμονή στο νέο τους χωρο .........ας μου πουν οι εμπειροι τι λαθος κανω.... ------------------------- κωστα αυτό πρεπει να παρω?http://www.aquapro2000.de/en/Water-C...lon::8539.html και αυτή την συσκευασια η' την άλλη που εχει 115ευρω ![]() ------------------------- εβαλα χρονοδιακοπτη τελικα!(θελω να πιστευω προσωρινα).... αντε να δουμε ποτε θα γινει το φωτιστικο...... ![]() με το φως αυτό νιωθω ότι θα πεταχτει κανενας δισκος & κανενα κοπαδακι με νεον ![]() ------------------------- καλησπέρα παιδια!νεες μετρήσεις αμμωνια 0 no2 0 no3 4 kh 8.9 ασβεστιο 420 μαγνησιο 1380 επανηλθε με αγριες διάθεσεις η καφε αλγη που πλεων απλωνεται ομοιομορφα σε όλα τα κομματια του ν.βραχου(εχω 8ωρες φως) ενώ ο ζ.βραχος νομιζω ότι εχει αρχισει και περνει πιο βαθια χρωματα από αυτά που ειχε!δεν ξερω μπορει να είναι και ιδεα μου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 05-01-16 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |