|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- και εκει που ειπα οτι τελικα κατι θα κανω..... σπασαν τα νευρα μου ξανα!!! βρηκα σε ενα μαγαζι ενα πολυ ωραιο πλαστικο κοσκινο για αλευρι. ανοιξα στο πλαι τρυπες με το τρυπανι και εβαλα ενα αφρολεξ που βαζουν στα παραγαδια.... οι τρυπες ειναι περιπου οσο μια σιτας για τα κουνουπια νομιζω αλλα πρεπει να το δω.... και μετα απο πολυ κοπο με μια συριγγα ταισματος εβγαλα καμια 60 μετρημενους γονους και τους εβαλα στο ενυδρειο..... εχω ελπιδες σκεφτηκα και ξαφνικα βλεπω να βολταρουν μεσα στο νερο.... ΕΕΕεεε αι σιχτιρ λεω!!!! οτι θελουν ας κανουν..... μετρησα 30 μεσα στη γεννηστρα και εκλεισα το καπακι..... τελος για σημερα... αν εχω διαθεση αυριο ισως πιασω κανενα ![]() ![]() ![]()
Σταύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavos : 14-12-15 στις 22:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννητουρια | GIORGOSKARA | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-10-09 22:19 |
ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ (apple snails) | ronjones | Σαλιγκάρια | 3 | 26-06-09 19:53 |
Εχθες ειχαμε γεννητουρια | eon123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 08-06-08 15:33 |
ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ....! | moudi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 03-05-07 22:35 |
γεννητουρια | manolo | Malawi | 3 | 11-04-07 12:09 |