|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα καλημερα,
Ψηνομαι κι εγω για βιοτοπικο Ν. Αμερικης (για τετρα κυριως), σε αρκετα μικροτερες διαστασεις (150-160 μηκος και αντιστοιχο πλατος και υψος). Σε αυτη τη φαση ειμαι σε αναζητηση γυαλας, αλλα περιττο να σου πω οτι δεν εχω ακομα λυσει το θεμα των σκληροτητων και pH. Δυο ερωτησουλες: 1- Το ξύλο (βλ. κορμο) που ακριβως το βρηκες? Εψαξα για Ζωοφιλια Αγ. Στεφανος αλλα δεν βρηκα καποια διευθυνση. Γενικα πως το ζητησες? Εψαχνες ειδικα για κορμό Ν. Αμερικης, ή τον βρηκες μπροστα σου? Επισης, ειχες θεμα με την ανωση του νερου, ή βουλιαξε ευκολα? 2- Τυρφη: Τι τυπου χρησιμοποιεις, ποση βαζεις στα λιτρα σου, και ποσο συχνα κανεις αλλαγες? Ευχαριστω! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |