|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πηγα την Παρασκευη σε Πειραιως. Ρωτησα τον υπαλληλο τι παιζει και δεν ειχε καμια ενημερωση.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια καπου διαβασα οτι η καθε τραπεζα επιτρεπει καθε μερα αγορες ηλεκτρονικες μεχρι ενα ποσο νομιζω 300 χιλιαδες συνολικα μολις συμπληρωθει το ποσο σου βγαζει οτι η τραπεζα δεν δεχετε την συναλαγη, επισης ελεγε οτι καλα ειναι να κανετε αγορες μετα τις 12 το βραδυ που μηδενιζει ο μετρητης και οτι το σαβατοκυριακο μετριετε μαζι με την παρασκευη, οποτε αν ισχυουν ολα αυτα το ποσο εχει γεμισει γιαυτο δεν μπορουμε να κανουμε αγορες
|
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε απόψε το βράδυ μετά τις 12 θα εχει μηδενίσει. ¶ρα αν κάποιος εχει σκοπό να αγοράσει κατι ας το δοκιμάσει να μας πει.
|
|
||||
|
||||
![]()
ψαχνω στο διαδυκτιο κατι σχετικα με αγορες στο εξωτερικο και capital controls αλλα δεν βρισκω κατι το οποιο εξακριβωνει την "χαλαρωση" η το οτι ανοιξαν οι αγορες προς το εξωτερικο μεσω paypal...
Εκτος αν δεν ψαχνω σωστα... Αλλα απο οτι καταλαβαινω δεν εχει ξεδιαλυνει ακομα το θεμα τουλαχιστον οχι μεχρι να κλεισει η δανειακη συμφωνια ωστε να ανοιξουν τοτε οι αγορες στο εξωτερικο Αυτα καταλαβα κανω καπου λαθος?
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εγω εκανα μια αγορα μεσω ebay αλλα αμεσως πηγα να κανω και δευτερη αλλα δεν μπορεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ποσο αγορας αν επιτρεπεται?
|
||||
|
||||
![]()
μικρο ποσο 70 λεπτα για να δω αν θα γινοταν η συναλλαγη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Θα το προσπαθήσω... :/
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 27-09-15 στις 21:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
- Επιτρέπεται η αποδοχή και εκτέλεση εντολών μεταφοράς κεφαλαίων προς το εξωτερικό από πιστωτικά ιδρύματα (αλλά και από τα ΕΛΤΑ ή και ιδρύματα πληρωμών) έως του ποσού των πεντακοσίων (500) ευρώ ανά καταθέτη και ανά ημερολογιακό μήνα. Αυτο μας αφορα εμας που θελουμε αγορες απο το εξωτερικο σωστα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ε ωραια αν εχουμε καταλαβει και οι 2 σωστα τοτενες μπορουμε να κανουμε αγορες 500 ευρω τον.μηνα στο εξωτερικο...το μονο θεμα ειναι η αρση αποκλεισμου απο την paypal και αλλων τετοιων.υπηρεσιων προς την ελλαδα...λογικα ολα θα φτιαξουν οταν γινει η συμφωνια..προσωπικος υπολογισμος τελη του αλλου μηνα..για τυχον δυσλειτουργιες
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με προβλημάτισε αυτό που ανέφερες και προσπάθησα και εγώ, μετά από αρκετές άλλες προσπάθειες μεγαλύτερων ποσών, να κάνω μια αγορά που κόστιζε 0,89¤. Έγινε αποδεκτή!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το PayPal μια δουλεύει μια δεν δουλεύει, ενώ μπόρεσα να κάνω μια αγορά την προηγούμενη εβδομάδα από το Ebay από Κίνα τώρα δεν με αφήνει να κάνω άλλη αγορά δοκίμασα να κάνω μερικές αγορές σε μικρά ποσά αλλά τίποτα.
¶γνωστες οι βουλές των τραπεζών ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τους κατόχους καρτών της τράπεζας Πειραιώς μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για το τι ισχύει μέχρι αυτή την στιγμή, στο τηλέφωνο 182838 ή 210 3288000
Θα χρειαστεί ταυτοποίηση στοιχείων για να σας δώσουν πληροφορίες για την κάθε κάρτα. Όπως έγραψα παραπάνω, στην ουσία δεν έχει ανοίξει το paypol. Υπάρχουν περιορισμοί στο τι θα αγοράσετε. Όσοι μιλήσετε με τα τηλέφωνα που σας έγραψα παραπάνω θα καταλάβετε. Όσοι έκαναν αγορές απλά έτυχε και ξεγελάστηκε το σύστημα από το είδος του προϊόντος. Γιαυτό την μία φορά προχώρησε η αγορά, ενώ την επόμενη στιγμή σε άλλο προϊόν την απέρριπτε.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα διάβασα αυτό
3. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη χρεωστική μου κάρτα για αναλήψεις μετρητών στο εξωτερικό; ΝΑΙ, σύμφωνα με το ημερήσιο ή/και εβδομαδιαίο μέγιστο όριο ανάληψης ποσού που ισχύει και εντός Ελλάδος. Πηγή : http://www.newsbeast.gr/financial/ar...pital-controls αρα σύμφωνα με αυτο το δημοσίευμα μπορουμε να ψωνίσουμε από έξω μόνο με χρεωστικές κάρτες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εκτος και αν ξεπέρασες το ημερήσιο ή το εβδομαδιαίο όριο, άρα και πάλι χαλας πολλά , συμμαζέψου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι γινεται ρε παιδια..χθες βραδυ αλλα κ σημερα που προσπαθησα να κανω αγορα με πιστ.εθνικης αλλα και χρεωστικη πειραιως τιποτα...Μ αρεσει που χαλαρωνουν οι περιορισμοι μας κοροιδευουν μου φαινεται..Παλι με request θα παμε..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα μου πέρασε μια συναλλαγή των 10,84¤!!!
![]() Η συναλλαγή έγινε μέσω eBay και ο πωλητής ήταν στην Γαλλία. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χωρις το κολπο;
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, γι' αυτό και το αναφέρω. Απ' ευθείας από την χρεωστική μου. 'Α, ξέχασα να αναφέρω ότι η τράπεζα της κάρτας μου είναι η Eurobank.
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα
Χτες προσπάθησα για άλλη μια φορά να αγοράσω από ebay, αλλά όχι από Ευρωπαίο πωλητή και δεν με άφησε. το ποσό ήταν 5¤ και η κάρτα χρεωστική της Alpha. |
|
|||
|
|||
![]()
μολις μιλησα με εκπρωσοπο της eurobank για μια αποτυχημενη αγορα που πηγα να κανω απο το ebay!δεν εχει αλαξει κατι με τα C.C.και οταν του ειπα οτι μερικες φορες εχει επιτρεψει το συστημα καποιες αγορες μου ειπε οτι οταν το συστημα βλεπει τον κωδικο της πληρωμης(αναλογα ποιος ειναι αυτος την καθε φορα)αναλογος επιτρεπει..δηλαδη ισχυει ακομα η απαγορευση αγορων απο το εξωτερικο για συγκεκριμενους κωδικους πληρωμης..
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ξαναγράφω γιατί μάλλον δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι παίζει άσχετα αν το έχω γράψει άλλες δυο φορές. Αγορές από το ebay μπορούν να γίνουν αρκεί το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε να μην έχει σχέση με. Ηλεκτρικό- ηλεκτρονικό είδος, κοινός ότι λειτουργεί με ρεύμα, είδος σπιτιού, ακόμα και τάπερ να θες να πάρεις δεν μπορείς. Καλλυντικά, κραγόν κολόνιες, μανό, κρέμες, κτλ . Ένδυση- υπόδηση ,δωρεές και στοιχήματα. Επίσης για όσους θέλουν να στείλουν χρήματα στο εξωτερικό για οποιοδήποτε λόγο, πχ να βάλετε λεφτά στον λογαριασμό σας στο paypol. Μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ από κατάστημα για ποσό εως 500¤ και να δικαιολογηθεί ο λόγος που στέλνετε τα χρήματα. Τραπεζικές συναλλαγές για εξωτερικό μέσο e banking δεν επιτρέπονται για την ώρα. Από ότι ακούγετε κάπου κοντά στα Χριστούγεννα θα γίνει άρση όλων των τραπεζικών περιορισμών.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξέρω κατά πόσο το τραπεζικό μας σύστημα είναι σωστό στο μπλοκάρισμα κατά την επιλογή των συναλλαγών που λες. Εγώ για παράδειγμα μπόρεσα και έκανα αγορά με χρεωστική για έναν ατμοποιητή (καθαρά ηλεκτρονικό είδος). Επίσης, για ότι δεν με άφησε, μου επέτρεψε να στείλω χρήματα σε λογαριασμό paypal ώστε να πληρώσω μέσω του λογαριασμού μου για τις συναλλαγές μου (αγορές από το εξωτερικό). Αυτό το έκανα 4 φορές. Όσες φορές δηλαδή και αν το έκανα, πέρασε με τη μία. Συνολικά έστειλα πάνω από 300¤. Επισυνάπτω αντίγραφο των κινήσεων της κάρτας μου καθώς επίσης και της αγοράς του ατμοποιητή που προανέφερα, η οποία έγινε μέσω της χρεωστικής μου χωρίς κανένα πρόβλημα (τελευταία κίνηση στο αντίγραφο των κινήσεων), δια του λόγου το αληθές.
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη τυχαίνει σε μερικά προϊόντα να <<μπερδεύετε >> το σύστημα και να γίνετε η συναλλαγή. Όπως και η μεταφορά χρημάτων με το γνωστό κόλπο, δεν περιορίζεται σε κάποιες από τις κατηγορίες που έγραψα παραπάνω. Αυτά που γράφω, δεν τα βγάζω από το στομάχι μου, αλλά σας είπα ότι μου είπαν από την τράπεζα Πειραιώς
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|