|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αφού μεταφέρθηκε με την βάση στο μπαλκόνι ξεκίνησε η διαδικασία του καθαρισμού-απολύμανσης του, φυσικά με την χρήση μεγάλης ποσότητας καθαρής χλωρίνης χωρίς αρωματικές ουσίες,
|
|
|||
|
|||
![]()
η πίσω μεριά βάφτηκε μαύρο καθαρισμος ρίζες
|
|
|||
|
|||
![]()
τώρα ας περάσουμε στο πιο σημαντικό μέρος τα φίλτρα. Έχω φιάξει ένα DIY φίτρο βυθού θα το συνδέσω με eheim classis 2217
|
|
|||
|
|||
![]()
η βάση έχει πόρτες από την αριστερή πλευρά που στο μέλλον θα μπι το τωρινό ενυδρειο" σαν sump.
Το δεύτερο φίλτρο είναι ένα sump με Overflowhttp://www.tunze.com/index.php?id=149&L=1&...pi1%5Bpredid%5D=-infoxunter005 Recirculation Pump Silence Tunze 1073.020 http://www.tunze.com/149.html?&L=1&C...-infoxunter051 |
|
|||
|
|||
![]()
αρχισα το "γεμισμα" του sump
|
|
|||
|
|||
![]()
τα υλικά που φα χρησιμοποιήσω"
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή η δουλειά σου.
Αλλά έχω κάποιες απορίες Βλέπω μια συστολή , από χαλκό είναι ; Αν είναι χαλκός είμαι της άποψης να την αλλάξεις, ο χαλκός στο ενυδρείο είναι επικίνδυνος. Και γιατί επέλεξες φίλτρο βυθού ; Τα έχουν σταματήσει γιατί μπουκώνουν σχετικά γρήγορα. Επίσης το matrix αν το είχες καλά κάνεις και το βάζεις, αν το αγόρασες όμως μπορούσες να βάλεις ελαφρόπετρα, και με 2 Ευρώ γέμιζες το σαμπ Εδω η συστολή που σου ειπα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινουργια αρχη | Τσουπρακάκος παναγιώ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 31-03-15 02:01 |
καινουργια αρχη | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 28-01-07 20:51 |