|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το φως αναβει στις 4 που σχολαω και κλεινει περιπου στις 1 που παμε για υπνο συνήθως. το αναβω αυτες τις ωρες γιατι θελω τις ωρες που ειμαι σπιτι να βλεπω τα ψαρακια μου.... αν ειναι πολλες η λιγες ας μας πει καποιος που ξερει καλυτερα
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι πολλές, καλές είναι, αλλά ίσως είναι καλύτερα να μεγαλώσεις την ένταση και ας μειώσεις 1 η 2 ώρες τη διάρκεια για να μη καις πολυ ρευμα.
Πιστεύω πως θέλει φως διπλάσιας έντασης
|
||||
|
||||
![]()
παλι καλα που απεκτησε και αλλος καφε αλγη γτ ειχα σκοπο να το ρωτησω..εχω το ιδιο θεματακι κανα 8 μηνο αλλα μου λυθηκε η απορια
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα εχει φως το δωματιο απο τις 6-7 το πρωι φως τα ψαρια ειναι συνολικα 17-18 ωρες με φως δεν μιλαω για φωτοπεριοδο
καθαρα για τα φυτα αλλα να ηρεμουν και λιγο τα ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτο δεν έχεις άδικο, το εχω παρατηρήσει στα δικά μου, κατα τις 11 γλαρώνουν
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά κοιτάτε πιο προσεκτικά την φωτογραφία θα καταλάβετε ότι την έχει φυτέψει και σαπίζει .Αυτή είναι η άποψη μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο είναι σίγουρα καφε άλγη, αν το έχει φυτέψει θα σαπίσει από κάτω προς τα πάνω, θα σαπίζει η ρίζα πρώτα
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός ο φίλος, αν την έχεις φυτέψει όντως είναι θέμα, θα σαπίσει. Όμως δεν προκύπτει από αυτό η άλγη. Η ανούμπια θέλει λίγο φως σε αντίθεση με άλλα φυτά. Την δικιά μου μία φορά στους 2-3 μήνες την βγάζω και με οδοντόβουρτσα (μόνο για το ενυδρείο) την βουρτσίζω (ένα-ένα τα φύλλα της, αντέχουν είναι σκληρά, προσεχτικά βέβαια) ξέπλυμα με νερό βρύσης, μετά σε κουβά με αντιχλώριο και μπλουμ μέσα. Θα νομίζεις ότι αγόρασες καινούριο φυτό.
|
|||
|
|||
![]()
Το φυτό έχω βάλει τις ρίζες του μέσα στο χαλίκι για να μη φαίνονται...
Σε λίγο καιρό έχει βγάλει μερικά νέα φύλλα 4 αν δεν κάνω λάθος. Αλλά βλέπω ότι τα νέα φύλλα μάλλον τα βάλανε χέρι τα χρυσοψαρα.... Καλά τη βαλισνερια που έβαλα προχτές την έχουν ρημαξει. Και αυτή απλά την έδωσα μέσα στο υπόστρωμα... πρέπει να κάνω κάτι άλλο μήπως?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστια guppy | tirogalos | Ζωοτόκα | 0 | 15-07-10 13:39 |
αρρωστια γκαπυ s.o.s | αλεξανδρα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 02-11-09 15:00 |
αρρωστια | JKS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 11-09-09 13:18 |
Αρρωστια.... | ton12 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 39 | 03-04-08 11:36 |
Αρρωστια δίσκων. | johnny98130 | Δίσκοι | 4 | 06-01-05 21:33 |