|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα πριν απο λιγο καιρο
Προσθεσα co2 στο ενυδρειο Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις φυσσαλιδες Το εχω ρυθμισμενο 60 φυσσαλιδες το λεπτο Η μπουκαλα ειναι 2κιλη Ειναι φυσιολογικο να μου τελειωνει σε 15 μερες περιπου? Το ενυδρειο ειναι 230 λιτρα μεικτα Και ο reactor aquamedic 500 |
|
|||
|
|||
![]()
Μπα... Η δικιά μου η 5κιλη μου έβγαλε ένα χρόνο με 120/λεπτό (2 φυσαλίδες το δευτερόλεπτο) με 8 ώρες χρήση την ημέρα. Οπότε η κάπου χάνει η δεν στην γεμίζουν καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα η τετρακιλη σχεδον ποτε γεμισμενη τερμα απ οτι εχω προσεξει τουλαχιστον, κραταει 4-5 μηνες μαξιμουμ 6 .
με χρηση 160/s αλλα ολη μερα.... χωρις να κλεινω παροχη με μαγνητικη. την πρωτη φορα θυμαμαι μου ειχε τυχει το ιδιο μαλλον δεν ειναι γεμισμενη καλα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ειναι χαλασμενα τα μανομετρα οτι να ναι Τι μπορω να κανω γιαυτο? |
|
|||
|
|||
![]()
Την ζυγίζεις πριν το γέμισμα. Την ζυγίζεις μετά το γέμισμα. Αν δεν ειναι 2 κιλά παραπάνω (εφόσον ειναι δυκιλη) σε κλέβει. Αν ειναι κάτι άλλο τρέχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
+1000
|
||||
|
||||
![]()
Τα μανόμετρα και χαλασμένα να ήταν θα έβγαζε φυσαλίδες...!
εγώ την πρώτη φορα το εριξα πανω μου γιατι ημουν "αχρηστος" και λεω θα εισεπνευσα πολυ διοξειδιο :P . κατα τα αλλα οτι σου ειπαν τα παιδια για να εισαι σιγουρος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετα με σαπουνονερο να κάνεις έλεγχο σε όλες τις ενώσεις , μπορεί να έχεις κάπου διαρροή
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση | fotislol | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 21-12-13 00:56 |
Ερωτηση για DIY CO2 | anttheo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 28-04-13 22:34 |
Ερωτηση για βραχο | steliosdim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 16-12-12 14:49 |
ΕΡΩΤΗΣΗ | peristerigeo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 14-11-10 23:38 |
Α/Ο Ερωτηση | nektariossp | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 03-06-09 22:06 |