Ερωτηση για co2
Καλησπερα πριν απο λιγο καιρο
Προσθεσα co2 στο ενυδρειο Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις φυσσαλιδες Το εχω ρυθμισμενο 60 φυσσαλιδες το λεπτο Η μπουκαλα ειναι 2κιλη Ειναι φυσιολογικο να μου τελειωνει σε 15 μερες περιπου? Το ενυδρειο ειναι 230 λιτρα μεικτα Και ο reactor aquamedic 500 |
Μπα... Η δικιά μου η 5κιλη μου έβγαλε ένα χρόνο με 120/λεπτό (2 φυσαλίδες το δευτερόλεπτο) με 8 ώρες χρήση την ημέρα. Οπότε η κάπου χάνει η δεν στην γεμίζουν καλά.
|
εμενα η τετρακιλη σχεδον ποτε γεμισμενη τερμα απ οτι εχω προσεξει τουλαχιστον, κραταει 4-5 μηνες μαξιμουμ 6 .
με χρηση 160/s αλλα ολη μερα.... χωρις να κλεινω παροχη με μαγνητικη. την πρωτη φορα θυμαμαι μου ειχε τυχει το ιδιο μαλλον δεν ειναι γεμισμενη καλα. |
Παράθεση:
Ειναι χαλασμενα τα μανομετρα οτι να ναι Τι μπορω να κανω γιαυτο? |
Την ζυγίζεις πριν το γέμισμα. Την ζυγίζεις μετά το γέμισμα. Αν δεν ειναι 2 κιλά παραπάνω (εφόσον ειναι δυκιλη) σε κλέβει. Αν ειναι κάτι άλλο τρέχει.
|
Παράθεση:
|
Τα μανόμετρα και χαλασμένα να ήταν θα έβγαζε φυσαλίδες...!
εγώ την πρώτη φορα το εριξα πανω μου γιατι ημουν "αχρηστος" και λεω θα εισεπνευσα πολυ διοξειδιο :P . κατα τα αλλα οτι σου ειπαν τα παιδια για να εισαι σιγουρος. |
Παράθεση:
Μετα με σαπουνονερο να κάνεις έλεγχο σε όλες τις ενώσεις , μπορεί να έχεις κάπου διαρροή |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:44. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board