|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσο επηρέασε η κρίση το χόμπυ μας? | |||
Πάρα Πολύ - Σταμάτησα ή σχεδόν σταμάτησα το χόμπυ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 7,64% |
Πολύ - Συνεχίζω με μεγάλη δυσκολία και περικοπές |
111 | 40,36% |
Αρκετά - Ένα 60άλιτρο και πολύ είναι |
32 | 11,64% |
Λίγο - Συνεχίζω σχεδόν όπως και πριν |
94 | 34,18% |
Καθόλου - (!!) |
17 | 6,18% |
Ψήφισαν: 275. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Απαντώντας στον Γιώργο-no name, να πω πως μου φαίνεται πράγματι περίεργο να μην επηρεάσθηκε κάποιος κάπως-κάπου απ' την κρίση, από το οικονομικό μέχρι την διάθεση για ενασχόληση.
Φυσικά κάποιος που έχει ήδη την υποδομή μπορεί να συντηρήσει με μικρό κόστος ένα μέτριο ενυδρείο μέτριων απαιτήσεων (όχι φουλ φυτεμένο με δύσκολα φυτά, μεγάλο θαλασσινό, μεγάλο σε όγκο κλπ). Η έναρξη ενασχόλησης πιστεύω ότι έγινε δύσκολη όπως και η ικανοποίηση επιθυμιών ενός χομπίστα για αναβάθμιση, αλλαγές, περισσότερα ενυδρεία κλπ Εξαρτάται βέβαια κι απ' τις επιθυμίες του καθένα. Είχα φτάσει να συντηρώ καμιά δεκαριά ενυδρεία διαφόρων όγκων, έχω 7 αυτή τη στιγμή και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα αναγκαστώ να κρατήσω μόνο ένα-δυό ![]() Επίσης ομολογώ πως μου λείπει η διάθεση πιά σ' έναν περίγυρο που περιγράφει πιο πάνω ο Βασίλης. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταραμένη κρίση ... | GiWrGoS198 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-03-12 19:50 |