|
||||
|
||||
![]()
βαλτο λεμεεεεεε κι αυριο παιρνεις αλλο
|
||||
|
||||
![]()
περιμενουμε τις εξελιξεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τεεελεια εβαλα το φιλτρο (το ενυδρειο δεν ειχε τρυπες) καναμε μια και βαλαμε τον σωληνα που βγαινει το νερο τωρα μεσα στη βδομαδα θα κανουμε αλλη μια για να κλεινει κανονικα το καπακι..αυριο η μεθαυριο θα παω να παρω και αυτα που μου ειπατε για να ξεκινησω να κανω καλες αλλαγες νερου ελπιζω ολα να πανε καλα και παλι χιλια ευχαριστω..! Ελπιζω ολα να πανε καλα και να παω και σε πιο μεγαλο ενυδρειο!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Κατερίνα
το επόμενο ειναι τα τεστ σου προτεινω αυτά http://zoo-zoo.gr/index.php?page=sho...art&Itemid=180 θεωρώ πως είναι απο τα οικονομικοτερα της API που θεωρούνται απο τα καλύτερα
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο μεθαυριο θα τα παραγγειλω..υπαρχουν και στο e-bay η να τα παρω κατευθειαν απο αυτο το site?
|
|
||||
|
||||
![]()
η τιμη ειναι πολυ καλη οποτε μπορεις να τα παρεις απο αυτον...
αμα παρεις και αυτα τα τεστ εισαι καλυμενη για αρκετο καιρο.δεν θες κατι αλλο βασικο. ηρθες για τα καλα στο χομπι μας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι πιο φθηνο και απο το Ebay, απο τις καλύτερες τιμές διεθνώς, και από το Ebay δεν μπορούμε να ψωνίσουμε και δεν ξέρουμε ποτε θα μπορούμε (capital control)
|
|||
|
|||
![]()
Αααα ναι σωστο και αυτο..θα τα παραγγειλω απο εκει λοιπον! Οσο για το ενυδρειο εχουμε καιρο ακομα :ρ μεχρι στιγμης εγω θαυμαζω :ρ
|
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι το σεπτεμβριο να εισαι ετοιμη για μεγαλες αλλαγες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουρα!! Απο τωρα ενθουσιαζομαι !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρες χωρο και θα δεις!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο!
περιμενουμε και παρουσιαση! |
|
|||
|
|||
![]()
Βεβαιως βεβαιως!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με μαυρη αμμο ομως θελουμε να το δουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωω και εγω θελω να το δω με μαυρη αμμο..αν και σαν του κ. Τακη δεν θα γινει ποτε :ρ
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη το λες, και βέβαια μπορεί να γίνει και ακόμα καλύτερο
|
|||
|
|||
![]()
Πηρα θερμομετρο τωρα παω για το βαρελι/κουβα οτι βρω και μετα θα αρχισω να ψαχνω για τα τεστ αν τα βρω καπου εδω κοντα αλλοως τα παραγγελνω μολις παω σπιτι..θερμομετρο μου δωσαν αυτο
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασικα ακυρο παταω αγορα στο σαιτ αυτο με το τεστ και δεν ανταποκρινεται δεν κανει τπτ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή μια χαρα είναι , κάποια στιγμή αργότερα θα πάρεις έναν STC και θα ησυχάσεις
|
|||
|
|||
![]()
Πηρα κουβα 50 lt και συριγγα για να ειμαι ακριβης..τωρα το θερμομετρο οταν το πηρα ηταν στους 30 βαθμους και το χω τωρα κανα πενταλεπτο στο ενυδρειο και εχει παει στους 29 θα πεσει κ αλλο η τοση ειναι η θερμοκρασια του;
------------------------- Μολις παρηγγειλα και τα τεστ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Katerinakat : 16-07-15 στις 10:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσπάθησε Κατερίνα να βάλεις ανεμιστηράκια. Μη βάλεις όμως παγωμένο νερό ή παγάκια, θα είναι χειρότερο, η απότομη μεταβολή θερμοκρασίας σκοτώνει τα ψάρια
|
|||
|
|||
![]()
Που ειπαμε οτι μπορω να βρω ανεμιστηρακια; :/
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είπε το παλλικάρι που ήταν μαζί σου (Ιάκωβο νομίζω το λένε) πως μπορεί να σου φτιάξει ;
|
|||
|
|||
![]()
Χαχααα οτι το ειπε το ειπε :ρ ελπιζω να το κανει κιολας
|
|
||||
|
||||
![]()
Εύκολο είναι πες του, και αν χρειαστεί βοήθεια εδω είμαστε.
Μπορείς να βγαλεις μια φωτογραφία το καπακι του ενυδρείου να δω κάτι ;
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αμε
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο μπροστα
|
|
|||
|
|||
![]()
Και απο πανω
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα το φτιαξουμε το σαββατοκυριακο να κλεινει κανονικα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|