|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Update
![]() ![]() και ο χώρος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι
![]() οι βαλισνεριες στο μεγαλο μου αρεσουν πολυ. αν μεινουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να ναι καλά τα συννεφάκια, κάθε εβδομάδα βγάζω απο εκεί και βάζω στα χρυσόψαρα
![]() Αντέχουν όμως
|
||||
|
||||
![]()
Θηρια!!!!!!!!!!
![]() Πολλα μπραβο Τακη!!!Αντε και με μεγαλυτερο ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tακη με εκεινα τα υδροβια φυτα τα ελληνικα που ειχες βαλει τι εγινε?
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που είχα βάλει στα χρυσόψαρα έχει μείνει ένα μικρό κλαράκι, σαπίζει απο κάτω και πετάει φύλλα από πάνω, τα άλλα τα έχω στα συννεφάκια και υπάρχουν κανονικά, αργά αλλά σταθερά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραίο το ενυδρείο, αλλά σε βλέπω για το διπλάσιο, όπως έχουν μεγαλώσει!
|
||||
|
||||
![]()
Τη Παρασκευή πρόσθεσα μερικές κρυπτοκορίνες που μου είχαν πνίξει το φυτεμένο
![]() Εβαλα και αυτό το φυτό, που δεν ξέρω πως το λένε, που στο φυτεμένο γίνεται δένδρο ![]() Εβαλα και τον βολβίτη που μου είχε στείλει ο Γιάννης (Tsala) ![]() Και το χρυσοψαράδικο έγινε φυτεμένο ![]() ![]() Και από σήμερα το ενυδρείο έχει 4 λιγότερα ψάρια, έδωσα τα μικρά και το ένα παρδαλό γιατί τα νιτρικά χτύπαγαν κόκκινο και είχα φτάσει να κάνω 1,5 κυβικο νερό αλλαγές το μήνα, πλέον έχω 6 ψάρια μέσα
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο! αν και αντι να το φυτεψεις , επρεπε να το μεγαλωσεις
![]() καλυτερα που εφυγαν μερικα... τα ψαρια ειναι μεγαλα.. δεν αστειευονται. εκτος απο τα 3 κομον , ποιο αλλο εδωσες? |
|
||||
|
||||
![]()
Και το παρδαλο, που πρέπει να ήταν διασταύρωση common & funcy
------------------------- Που να το μεγαλώσω βρε Γιάννη, που να το βάλω το πιο μεγάλο ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 24-05-15 στις 20:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
α! ναι θυμηθηκα.
θα εχουν λιγο την απλα τους τωρα... οσο μπορουν οι φαλενες σου ![]() χτυσε μια λιμνουλα εκει πανω για τα μονοουρα κι αφησε τα fancy στο ενυδρειο... |
|
||||
|
||||
![]()
Τακη μια λιμνη οπως εκανε ο Γιωργος στο μπαλκονι γιατι δε κανεις? Ειμαι σιγουρος οτι σου περασε απο το μυαλο.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω χώρο βρε παιδιά, θα πρέπει να βγάλω γλάστρες και δεν θέλω, δεν είναι και τεράστια η ταράτσα, ο χώρος που καθόμαστε είναι 8μ Χ 5μ, γλαστρες γύρω γυρω , τραπέζι μεγαλούτσικο στη μέση, κουνια , 2 ενυδρεία, ε στο τελος δεν θα χωράμε να κάτσουμε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα χωρατε...
στριμωξε καμια γλαστρουλα και ξεκινα... σε μια πλευρα θα υπαρχει χωρος ,δεν μπορει ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Σε 3 χρόνια 3 ενυδρεία (4 με το μικρό) είναι καλά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα, αλλα οχι αρκετα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απόψε δοκίμασα να μετρήσω το μεγάλο μου χρυσόψαρο
![]() η γωνιά έχει μήκος 30 εκατοστα (οι εξωτερικές πλευρές) πρέπει να τα έφτασε η ψαρούκλα μου, αν όχι τότε σίγουρα είναι 29
|
||||
|
||||
![]()
ελπιζω να φτασει και 60.
και να σε δω τοτε τι θα κανεις ![]() ενοοω πραγματικα δηλαδη,ειμαι περιεργος να δω τι θα φτιαξεις τοτε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Δεν είναι και ΚΟΙ βρε Γιώργο , αντε να φτασει 35 , που δύσκολο το βλέπω , στην αρχή έφαγε μεγάλη ταλαιπωρία το ψάρι
|
||||
|
||||
![]()
ναι ενταξει ισως αυτο να μη φτασει,αλλα απτα αλλα που εχεις μεσα τα μικροτερα,ποτε δεν ξερεις.μπορει να τυχει νασαι "περιπτωση" στο wikipedia σε μερικα χρονια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με την ουρα μαζι το μετρας;;εγω νομιζω οτι εχει ακομα μποι να παρει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι , με την ουρά το μέτρησα . Ε εντάξει, αντε να παρει 5 πόντους ακόμα, πόσο να γίνει ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μην μετρας την ουρα βρε... 20 ποντους ειναι το ψαρι.
![]() ετσι το μετρας (εκτος του οτι ειναι σωστοτερο) για να σου φαινεται και πιο μικρο ![]() ευχομαι να μην μεγαλωσει αλλο... αλλιως ¨την εκατσες¨ ! |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Σταύρος φαγώθηκε να με δει να φτιάχνω λίμνη
![]() Παράθεση:
Ε πόσο να μεγαλώσει ακόμα βρε Γιάννη ; Αμα μεγαλώσει πολύ όντως την έκατσα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε σεις ,
είσαστε για να κλίνεται σπίτια ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ας ειναι, ετοιμαζω ενα κρεβατι για σενα στο σπιτι μου με την προυποθεση να μου κανεις την λιμνη σου στο μπαλκονι μου
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |