|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Neritina natalensis snail Neritina Turrita Spotted Snail Anentome Helena .......... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα δικά μου έχουν γίνει και γομάρια
|
||||
|
||||
![]()
Ζητα σε αγγελια απο συνχομπιστες, αν μπορουν να στα βαλουν στο κτελ και να πληρωσεις εσυ τα εξοδα.
Ή οταν κατεβεις Αθηνα. Μηηηηη βιαζεσαιιιιι
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....light=Ramshorn
Τι λετε; να παρω; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρώ πως είναι μικρό ακόμα το ψαρι, και δεν μπορεί να βάλει στο στομα του 1 ποντο σαλιγκαρι
|
|||
|
|||
![]()
Να σαι καλα εσυ κι ο Σπυρος.. Εκανα καλη δουλεια... Ακυρωσα Τα Clea Helena και ειπα να μου βαλει αλλες 2 amano να γινουν 4..
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα μεσαια-ενηλικα ramshors δεν τρωγονται απο τα χρυσοψαρα(εκτος εαν ειναι πολυ μικρα).
τα υπολλοιπα ειναι πολυ πιθανον να γινουν μεζες. νεοεκκολαπτομενα σαλιγκαρακια , θα εξαφανιστουν. γενικα , θα απολαμβανεις τα ενηλικα ramshorns και δεν θα εχεις προβλημα με τις γεννες τους. τα ramshorns ζουν εως και 5 βαθμους. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- https://www.youtube.com/watch?v=JnL9...ature=youtu.be Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Narvian : 16-12-14 στις 15:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
3 πραγματακια...
θα εβαζα την αεροπετρα μεσα στο χαλικι, θα εβγαζα το κοχυλι που δεν κολαει, και αν εδενες μερικες ανουμπιες(nana) στο ξυλο θα ηταν πολυ ομορφο. Επισης το ψαρακι μοιαζει στρεσαρισμενο...ισως ειναι η ιδεα μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά ο μαυρούκος. Εχεις λίγο θολούρα αλλά θα καθαρίσει, και μη φοβάσαι για τις γαρίδες , τα black moore είναι και λίγο ψιλοχαζούλικα ψαράκια, και πολύ αγαθα, δεν πειράζουν τίποτα, μαμ κακα και νάνι είναι, και αν τους ρίξεις φαι πάνε σαν να είναι κουρδισμένα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Εβαλα λιγο παραπανω τροφη σημερα και για τα αλλα.. Αλλα ο Moor τα χλαπακιασε ολα διστυχως... Τι να κανω; χοντροκομενα λαχανικα βρασμενα 2 εκατοστα για κατω απο την ριζα στις γαριδες και στο βυθο μερικα για τα σαλιγκαρια; ... |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω αντιθετη γνωμη για τα μουρ
![]() τουλαχιστον οσα περασαν απο τα χερια μου , ηταν σκετα διαβολια! οι αμανο , δεν νομιζω να κοβουν και ανετες την βολτα τους.. εχουν το νου τους στο ψαρι.. φυσιολογικα θα ειναι κρυμμενες μεχρι να συνηθισουν.. ελπιζω μεγαλωνοντας το μουρ να μην γινει σαν τα δικα μου, γιατι ξεχνα τις αμανο.. μια θυληκια που εχω εδω κι ενα χρονο δεν αφηνει τιποτα ορθιο! τσιμπαει ουρες απο αλλα ψαρια, σε μια φαση που την εβαλα σε ενυδρειο με ramshorns , την αλλη μερα ειχε καμια 10αρια αδεια καβουκια μπροστα της! ![]() Ελπιζω να μην σας τυχει! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι γρηγορα ανασαινει παντα το ψαρι?
Η μια γαριδα εχει δαγκανες ή μου φανηκε? Το μπαστουνι εισαγωγης δεν κονταινει, να μπει καθετο στη γωνια και να μη φαινεται φατσα καρτα? Η αεραντλια μαλλον δεν χρειαζεται. (η αναταραξη απο το spraybar φτανει) Αν ειναι να μεινει σε παραμονη στο ενυδρειο βαλτη μεσα στο βυθο και τα σωληνακια να ερχονται απο το πλαι και μεσα στο βυθο. Ο σωληνας που καταληγει στο spraybar δεν χρειαζεται να εχει γωνιες. Βγαλτες και αφησε το σωληνα να ειναι "κολλητα" στο πλαινο τζαμι. Καμια πρασιναδα θελεις τωρα. Ολες οι εργασιες αργα και υπομονετκα. Οχι αποτομες κινησεις και οχι ανακατεμα του βυθου.
|
||||
|
||||
![]()
+φωνω με τον Σπυρο, βγαλε την αεραντλια..
τωρα ειδα το βιντεο.. κολυμπαει γενικα το ψαρι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για αυτο εγραψα οτι μοιαζει στρεσαρισμενο το ψαρι..... |
|
|||
|
|||
![]()
Θα υπαρξουν αλλαγες αποψε..
Ανακαινηση χωρου Delta... Tsala μια χαρα ειναι ο Moorακος.... κολυμπα και παιζει με το spraybar κοβωντας παντιλικια με την ροη του, πλαγιαστος... ![]() ![]() εβαλα (αβραστο ειναι η αληθεια καροτο ψιλο και στογγυλο στην μεση κομμενο δεν πανε ακομα για μαμ |
|
||||
|
||||
![]()
εμ βραστο λιγο βρε συ να τα διευκολυνεις τα ζωντανα
θα μαλακωσει και μονο του σε 1-2 μερες.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Ελπιζω να κανουν αυγουλακια τα σαλιγκαρια να κρατησω αλλα 5-6 και να .. φονευσω οσα αλλα υπαρξουν Να ξεψαρωσουν οι γαριδες και να αλωνισουν λιγο στον βυθο Και απο γεναρη ανουμπιες 2-3 στην ριζα πανω :P :P :P Και αν εχω κεφια κανενα αλλο φιλτρο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν (που δεν πιστευω) βγουν μικρα σαλιγκαρια, βαζε τα αγγελια.
Ειναι αγαπητα σε πολλους. Πρωτα θα στειλεις σε μενα ![]() Ποιο φιλτρο εχεις? Μονο 45 λ/ω πραγματικη ροη?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.aliexpress.com/item/Aquar...243016271.html Εννοεις δυσκολο να ωριμασουν; ... :P Θα τα φαει το ερμο σκοταδι; ... Εννοειτε θα σου στειλω με το καλο .... |
|
||||
|
||||
![]()
200 λ/ω λεει (ονομαστικη ροη)
Που το εχεις τοποθετησει?
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβως στο ιδιο υψος με το ενυδρειο οπου πατα το ενυδρειο πατα και το φιλτρο ..... Ναι το ειχα δει πως ειναι αξιοπρεπες φιλτρο για την χρηση που ηθελα και για μελλοντικα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο εαν θελεις σαλιγκαρακια , πες μου...
οτι και οσα γουσταρεις, υπαρχουν απ'ολα ![]() τα αυγα τους προφανως θα φαγωθουν ή θα φαγωθουν μολις σκασουν. εαν θελεις να κρατησεις κανενα, μολις δεις αυγα (σημερα-αυριο ![]() θα πρεπει να τα μεγαλωσεις αλλου για κανενα μηνα, να παρουν λιγο μεγεθος. Φιλτρο οπωσδηποτε θα χρειαστει να αλλαξεις καποια στιγμη |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το παλιο μου ενυδρειακι ... Ανετα ..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο χαίρομαι που εφτασαν καλα τα σαλιγκαρακια...τα αλλα που σου έστειλα είναι τρυπομένα ? ναι μολις δείς αυγά βάλτα στο 'αλλο σύντομα θα έχεις πολλές μπλε χαντρούλες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φρεσκο φωτορεπορταζ...
Σπυρο δεν βλεπω δαγκανες... Μαλλον δεν μου εδωσε καραβιδες... χαχαχαχ ............. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
black moor σε εξωτερικο χωρο | tolee | Χρυσόψαρα | 23 | 19-07-14 12:08 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |