|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις ειρωνείες. Είναι μέρος της καταπληκτικής λογικής που θέλει κάποιους να ισχυρίζονται με πλάγιο τρόπο ότι είχαν έμφυτες γνώσεις. (Προφανώς κανείς μας ΔΕ γνωρίζει κάτι πριν ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ..)
Σε ότι αφορά την συμβίωση των ειδών, δεν είναι ότι δε θέλω να καταλάβω, απλώς λαμβάνω αντικρουόμενες πληροφορίες. Έστω ότι το κατάστημα έχει συμφέρον και κάνει οτιδήποτε για να πουλήσει (που όπως σας εξήγησα δεν ισχύει γιατί μου βγαλε την πίστη μέχρι να με αφήσει να βάλω τα πρώτα 2 νέον). Υπήρξαν άτομα που χωρίς κανένα όφελος, μου είπαν ότι η συμβίωση των ειδών που έχω επιλέξει είναι εφικτή. Ο λόγος που συνεχίζω να εκφράζω τις όποιες απορίες, είναι για να συνθέσω κάποιο συμπέρασμα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορώ να βάλω μικρά convict με guppy και neon tetra; | GiaNt | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-11-14 18:38 |
tetra neon και guppy? | giorgos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-12-11 02:17 |