|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σ/Κ προχώρησα αρκετά τη κατασκευή
Τελείωσα το φίλτρο εδώ, αφού άνοιξα τις τρύπες για την είσοδο του νερού στο φίλτρο ![]() όπως ήταν φυσικό έφαγα πάλι γρεζια για να φτιάξω χτένια για να κρύψω τις τρύπες εισόδου και να για να μη μπει κανα ψάρι μέσα στο φίλτρο ![]() Εδω το φίλτρο τελειωμένο με το κάνιστρο και τη κασετίνα μέσα ![]() Εδω πως μπαινοβγαίνει το κάνιστρο ![]() και εδω πως μπαινοβγαίνει η κασετινα ![]() Μπήκαν οι εξωτερικές σωλήνες εδώ η είσοδος φρέσκου νερού από το φίλτρο άνθρακα ![]() και η είσοδος μέσα στο ενυδρείο ![]() η υπερχείλιση και η έξοδος για να αδειάσω αν χρειαστεί το 30% του νερού ![]() και απο μέσα ![]() ![]() Στην επάνω αριστερή γωνία που είναι η υπερχείλιση , θα βάλω γωνία για να φέρω τη σταθμη του νερού εκει που θέλω , και θα βάλω και ενα προστατευτικό ποτήρι για να μη μου ρουφίξει κανα ψάρι από το φίλτρο έμεινε να γίνει η έξοδος από τις αντλίες και συνεχίζω με υδραυλικα και ηλεκτρολογικα, πρέπει να φέρω νερό και ρεύμα κάτω από το ενυδρείο
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |