|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα. για διαβασμα εχω αρχισει και κανω, αν και τα εχω ξαναδιαβασει... οταν λες το μεγεθος του ενυδρειου εχεις δικιο γιατι παντα αυτο παιζει τον συμαντικο ρολο, αλλα θελω να μου πεις το εξης.... για τα ψαρια που θελω για κινηση στο ενυδρειο, παιζει ρολο τα λιτρα η το μηκος?? για κυκλοφορια το εχω καταλαβει οτι χρειαζεται 3-4 κυκλοφορητες παρα 1 μεγαλο και μπαινουν αναλογα με το που θα τοποθετηθει ο βραχος. σκιμερ θα βαλω σιγουρα απλα σκεφτομαι μιας και δεν ξεκιναω αυριο το ενυδρειο να κοιταω στις αγγελιες... το τσιλερ μαλλον για αρχη δεν θα το εχω και βλεπουμε... τωρα στον φωτισμο.... για μερικες ανεμωνες για clown fish θελουν τοσο φωτισμο?? κοντα στο 0.5-1 watt?? αν ναι, πρεπει να κοιταω για φωτιστικο... γιατι σκετο σκετο βραχο δεν θελω... ![]() ![]() ![]() οσο για βραχο αν και σκεφτομαι για μεγαλο σχετικα ενυδρειο και οχι γεματο ψαρια, θελω να βαλω οσο γινετε πιο πολυ βραχο. θεωρω πολυ συμαντικο για οπιοδηποτε ενυδρειο την βιολογια του... σε λιγο θα ειμαι σπιτι και μπορω να κανω μια μετρηση για το ποσο ενυδρειο με χωραει στον χωρο που το θελω... ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος | sotiris.mod | Malawi | 11 | 02-04-13 19:26 |
ΝΕΟΣ ΣΕ ΟΛΑ | SAMBA1981 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-10 11:37 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |