|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απο εμφανιση ουτε εμενα μου πολυαρεσουν και αν ειναι ασφαλη και ετσι δεν εχω θεμα.μονο κατω για επιπλεον ασφαλεια μιας και η περισοτερη πιεση παει εκει. το ψυχολογικο παντος το απεκτησα μολις ακουσα τιμη απο petshop για κατασκευη..
![]() μαλλον λεω να το επιχειρησω μονος μου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καμια φωτο να παρω ιδεες? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδω αλλά δεν φαίνεται καθαρά
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74154 και εδώ ένα άλλο 350αρι που είναι και αυτό με 10αρι τζάμι χωρίς κόντρες με μήκος 1,5 μέτρο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το πρώτο είναι το δικο μου, το 2ο ενος φίλου που του το επισκεύασα και του εφτιαξα το φίλτρο και του εβαλα και τις γωνιες. Αυτο το 2ο έχει σπασμενη τη πισω πλευρα και την επισκευασα
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια και τα δυο.. καπως ετσι σκεφτομαι και το δικο μου να τα φτιαξω, πολυ καλο σαν αποτελεσμα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουριο ενυδρειο | giota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-03-11 00:09 |
Καινουριο ενυδρειο | olga | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 06-10-10 09:28 |
Καινουριο ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 01-04-10 13:45 |
καινουριο ενυδρειο.... | LeF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-11-09 09:01 |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | valantis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 05-04-09 16:21 |