|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε να τα χαιρεσαι!
θαναση η δεξαμενη πως παει?ειχες κανενα αλλο θεμα? βαλε και καμια φωτο πανοραμικη οταν μπορεσεις να το δουμε το θηριο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ολα καλα!!! 2-3 φυτακια στην εξωτερικη διακοσμιση μονο δεν αντεξαν στο περιβαλλον και θελουν αλλαγη...
τραβιξα τωρα 2 φωτο για να δειτε. 1 με φλας και 1 χωρις φλας.... βιαστικες φωτο με την απλη μηχανη που εχω εδω προχειρα... αυτο που σκεφτομαι ειναι αν θα το αφησω μεσα οπως ειναι η θα βαλω 1-2 ριζες με 2-3 φυτα μεσα... θα δειξει... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ε να μη βαλεις καμια συσταδα βαλισνεριες να τις βλεπεις να κινουνται στο νερο?
![]() γουστα ειναι αυτα βεβαια,αλλα εγω θα εβαζα οπωσδηποτε με τοσο χωρο. σε κανονικο ενυδρειο δεν μπορουν να δειξουν αυτα τα φυτα. και θα πανε και καλα.θα μας στελνεις βαλισνεριες σε λιγο καιρο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλο αλλα δεν θα βαλεις και τα υπολοιπα ???
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο Θανάση,
και με τη πανοραμική φωτό καταλαβαίνεις το μέγεθος του ενυδρείου αλλά και το μέγεθος των ψαριών. Μπράβο, να το χαίρεσε
|
|||
|
|||
![]()
Επιτελους το ειδαμε,επρεπε να βγει η Ελλαδα στις αγορες για να το χαζεψουμε.
Μπραβο ρε μαστορα
|
|||
|
|||
![]()
θαναση μας ξεχασες, αλλα με τις φωτο μας αποζημιωσες και με το παραπανω.
μιλαμε επαθα πλακα με τα χρωματα που εχουνε τα κιχλα σου, φτου-φτου μην τα ματιασω. εννοειται οτι πρεπει να ριξεις και κανα 2 κορμους δεντρων εκει μεσα να δειξει καπως ποιο ομορφο το σεληνιακο τοπιο. και ενα μπραβο απο μενα για την κατασκευη που εφτιαξες και ολοκληρωσες. βαζεις αποκλειστικα βροχινο νερο? αν θες πες μας και τι μετρησεις εχεις (gh, kh, ph) και αν εχεις προσεξει κατι παραξενο στα ψαρια. με ενδιαφερει και μενα το θεμα αμεσα γιατι η α.ο. με εχει κουρασει ηδη στα δυο ενυδρεια που τη χρησιμοποιω, και εχω παραγγειλει βασεις και τζαμια για αλλα δυο ενυδρεια ακομα που προοριζονται για μαλακο και οξινο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |