|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ρεσεις,δεν κοβετε την πλακα?
![]() πρωτον το word μου δεν εχει ελληνικα,δευτερον εχω συνηθισει να γραφω εδω οπως ναναι,και τριτον μου εχουνε βγει τα ματια να διορθωνω αυτες τις μερες ![]() χαλαρωστε λιγο με τα λαθη που ανακαλυπτετε.οταν διαβαζετε τιποταλλο μετρατε τους τονους? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο βγήκε πολλά μπράβο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
![]() (αντε αφαιρεθηκε και ο τονος απ'το "Τι",μιας και το ξαναειδα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ψάχνω να βρώ λάθως και δέν μπορώ
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λύγισες ε; χαχαχ Ο Τόλης είπε το τελικό ΟΚ οπότε θα ανέβει σε λίγο σε υπόμνημα να το βρίσκουμε εύκολα. Βάλτε το λινκ προς το υπόμνημα και σε καμιά υπογραφή για να διαδωθεί στο φόρουμ πιο γρήγορα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα τύπωσω μερικα για να δωσω σε πετσοπ που συναντώ στο δρομο για τη δουλεια! Αν και δεν ειμαι αισιόδοξος οτι θα τα αποδεχτούν αλλα λεμε τωρα! Μακαρι ...
Στα καταστήματα εδω στο φορουμ μολις βρω χρονο θα το στειλω με πμ ωστε να δουμε ποιος θα δεχτεί ... Αν καποιος δεν εχει τη δυνατότητα να τυπώσει και θελει να τα προωθήσει σε καποιο πετσοπ κοντα στο σπιτι/δουλεια ας μου στείλει πμ να το κανονισουμε! Ελπιζω να εχει ανταπόκριση το εγχείρημα ... Κατι ανάλογο σκεφτομαι και για τα καημενα τα χρυσόψαρα αλλα και για αλλα είδη ψαριών ... Συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολήθηκαν και φυσικα στον Γιώργο που τα εκανε ολα! Προκαταβολικά συγχαρητήρια σε όσους ασχοληθούν στην διανομή του αλλα και σε όσους επαγγελματίες το υιοθετήσουν !
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε και βιβλιαράκι (να έχει μέσα μονομάχους, χρυσόψαρα, "γλείφτες" κλπ)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pangasius, Gallagher, Redtail Phracto, Pacu, Oscar, Silver shark
![]() Συνηθη θυσιαζομενα ψαρια στο βωμο του κερδους Κι αλλες ιδεες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57624
|
||||
|
||||
![]()
Δέ κάνουμε κανένα βιβλιαράκι όπως ημαστε;...ε;...σειρά βιβλιαρακίων aquatek;...έχω ξεφύγει ε;
![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
ΑΡΘΡΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ DENDROBATES AURATUS | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 19-04-11 22:51 |
20λιτρο για μονομαχους ... ΙΔΕΕΣ; | paschalis | Bettas | 6 | 21-03-07 12:41 |