|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μην τα παραλέμε...
Ειμαι και εγω της αποψης οτι οσο μεγαλυτερο τοσο σταθεροτερο, αλλα και εγω διατηρώ διαφορων ειδη γαριδων σε μικρα ενυδρεια 36 λιτρα... λογο χωρου και πολλών ενυδρειων. Δεν εχω δει ποτέ μου τετοια συμπεριφορά, παλαιοτερα ειχα στα ενυδρεια rcs και φτασανε πάνω απο 250 .... Ολη η ιστορια, ειναι να κρατας σταθερες παραμετρους, που οσο πιο μικρο ειναι το ενυδρειο τοσο πιο δυσκολο ειναι , και να μην αφηνεις να υπερπληθαινουν οι γαριδες γιατι μετά σταματάνε να γεννάνε , με αποτέλεσμα να χασεις και την αποικια ολοκληρη. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονο αρσενικες μικροκιχλιδες | takis21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 11-09-10 17:41 |
Θυληκες Melanotaenia Boesmani | yannis | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 12 | 08-01-06 23:29 |