|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον νομιζω οτι πλεον ειμαι ετοιμος...εγινε στησιμο στους βραχους και τωρα θα μπει η ποταμισια η αμμος.Θεμα τωρα...Θα λειψω απο αυριο για δυο εβδομαδες και ενας παλιος συνχομπιστας μου προτεινε να:
1]Αφησω σημερα το εσωτερικο φιλτρο με ανθρακα... 2]Απο αυριο και μεχρι να γυρισω (01/09) να βαλω 2 λιτρα χλωρινης ωστε να σκοτωσει οτιδηποτε μπορει να εχουν τα βραχια απο την θαλασσα και η αμμος... 3]Γυρνοντας να αδειασω το ενυδρειο με την χλωρινη να το ξαναγεμισω και να του αδειασω ενα μπουκαλι αντιχλωριο για 2 μερες... 4]Να αδειασω διπλη-τριπλη ποσοτητα βακτηριων...ωστε να ξεκινησω το στρωσιμο και με μπολι. Τι λετε συμφωνειτε; Παρακαλω αμεσα αν γινεται γιατι αυριο τετοια ωρα θα ειμαι εν πλω για Αιγινα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλικια Labidos | Konstantin79 | Malawi | 2 | 23-07-11 11:27 |
ΓΕΝΝΑ LABIDOS | angelos7577 | Malawi | 9 | 21-07-09 23:02 |
μπουκωμα labidos? | Jacob | Malawi | 20 | 18-02-09 08:34 |
160 lt--> Labidos+Acei ή estherae;; | Moutralewn | Malawi | 12 | 06-12-07 10:17 |