|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν αναφέρθηκα σε εναλλακτική γιατί θεωρώ οτι καθήκον κάθε υπεύθυνου χομπίστα είναι να διασφαλίσει τα ζωντανά που έχει και όχι απλά να δημιουργήσει μια ευχάριστη διακόσμηση στον χώρο του.
αν όμως υποθέσουμε πως εξασφαλίσει μια καλή πρόταση υιοθεσίας για τα υπάρχοντα ψαράκια και πάει σε άλλο σχήμα, δεν νομίζω πως τα γκάπιες είναι ανέφελη λύση αφού πολύ σύντομα θα έχει πρόβλημα υπερπληθυσμού από τα γεννητούρια. από την εμπειρία μου στο φόρουμ έχω δει άτομα να δημιουργούν με πολύ λίγα χρήματα θαύματα όπως αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71827, φτάνει να γίνεται σωστή μελέτη και οργανωμένη μεθόδευση
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eliccaios : 11-06-13 στις 00:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φτου φτου πανέμορφα είναι!!!
είδα την αγγελία σου. μπράβο, μακάρι να βρεθεί κάτι στις δυνατότητές σου! προς το παρόν δεν το αδειάζεις απ όλα τα διακοσμητικά και τα πλαστικά φυτά να μείνει λίγο περισσότερος χώρος? αν το κάνεις πρόσεξε γιατί απο κάτω θα έχει βρωμίτσες, να έχεις σκούπα να τα μαζέψεις μην χαλάσει το νερό σου. ίσως καλύτερα να τα αφαιρέσεις ένα ένα
|
||||
|
||||
![]()
έχω έναν κυκλοφορητη νερού να το βάλω σε λειτουργιά?
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοείς αν σηκωθεί βρωμιά?
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά ρώτησα γτ δεν ξέρω ακριβώς τη δουλεια κάνει....
|
|
||||
|
||||
![]()
διάβασε εδώ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68250
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου θα σου πρότεινα να βάλεις μια αεραντλία στο ενυδρείο να οξυγόνονονται κάπως τα ψάρια.αν οι δύο δεν είναι υπερβολή (κάτσε να μας πούνε πιο έμπειροι) βάλε και δύο.
|
||||
|
||||
![]()
εχω αεραντλια.ηταν πισω απο την πετρα δεν ειχα την λαμπα αναμενει και δεν φενεται
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ | CHRISTOS13 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 14 | 21-12-12 16:37 |
Ενυδρειο με fancy χρυσοψαρα | evina | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 15 | 21-02-12 04:43 |
Κρεμαστο ενυδρειο με χρυσοψαρα | sifnos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 05-03-10 09:44 |
ενυδρειο χρυσοψαρα | Dionysia | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 40 | 15-05-09 20:29 |
ΦΥΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ..... | GVCHQ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 15-01-08 22:44 |