|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω ρε φίλε. Τι πόρωση είναι αυτή βραδυάτικα!!!! Πως θα ξενυχτίσω τώρα που με έβαλες στην πρίζα;;;;;
Μπράβο και πάλι μπράβο και χαρά στο κουράγιο σου και... στην τσέπη σου!!! Πάντως για σκέψου την ιδέα της webcam. Όχι μόνο στην φάση της κατασκευής, αλλά και στη φάση της λειτουργίας. Καλή συνέχεια. Πάω στην γωνιά μου με τους άλλους ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιος από Σύρο να στήσει μια webcam ρε παιδιάάάάάάάάά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! το ενυδρειο προχωρησε και σημερα και σας ανεβαζω μερικες φωτο!!!!
μπηκε περιμετρικα ενα τελειωμα για να ενυσχισει το επανω μερος , φτιαχτηκε το σημειο που θα πεφτει το νερο στο ενυδρειο. και εβαλα σχεδον το μισο πατωμα πλακακια.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο,λιγο στραβα βεβαια τα πλακακια αλλα αφου δεν σε πειραζει εσενα παω πασο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
την επομενη φορα θα φερω πλακατζη..... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
γιατι πλακακι ομως περιμετρικα? θα φενεται ασχημο.. τα ψαρια θα νομιζουν οτι ειναι σε τουαλετα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() παιδια οπως σας ειπα το πλακακι δεν ειναι μονο για αισθητικο αποτελεσμα.... επιδη παντα κοιταμε το καλο τον ψαριων μας με αυτα τα κριτηρια φτιαχνω αυτο το ενυδρειο. παντα προσπαθουσα για οσο πιο φυσικο αποτελεσμα γινετε, αλλα με τα ψαρια που ασχολουμε αυτο πρεπει να ερχετε σε τελευταια μοιρα... τα ψαρια γινονται μεγαλα πραγμα που σημαινει οτι θελουν χωρο, οποτε η διακοσμιση του ενυδρειου πρεπει αν ειναι οσο γινετε πιο μικρη. ακομη και τα πλακακια μπαινουν για το καλο των ψαριων. τα μεγαλα ψαρια εχουν πολυ μεγαλη δυμανη και μεγαλο ογκο οταν παιζουν, οταν φλερταρουν , οταν κυνηγιουνται πεφτουν συχνα πανω στα τοιχοματα η στην διακοσμιση. η οποια ανωμαλια στα τοιχοματα η στην διακοσμιση τρα τραυματιζει... πολλες φορες αυτο ειναι μοιραιο μιας και στα ψαρια που ασχολουμε οταν καποιο ψαρι ειναι αδυνατο θα το φαει καποιο αλλο που ειναι πιο δυνατο... οποτε για ολα τα παραπανω και για πολλα αλλα το ενυδρειο φτιαχνετε για να ειναι τα ψαρια μου καλα... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για υποστρωμα δεν νομιζω να βαλεις κατι.Σωστα?
|
||||
|
||||
![]()
για φυτα εννοεις???
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν εννοω φυτα.Κατω θα το αφησεις πλακακι ή θα ριξεις κατι να σπασει λιγο.Χαλικι πχ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σωστα, θα μπει αμμοοοοο
![]() ![]() κατι αλλο που θελω την γνωμη σας. το τζαμι να κολλησει στα τοιχεια οπως ειναι με το μονωτικο, η να ντυθει πλακακι και πανω στο πλακακι να κολληθει το τζαμι...??
|
||||
|
||||
![]()
κατ ευθείαν στο τοιχείο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δν μου λες βρε συννονόματε,πόσο χρεώνεισ το τετραγωνικό??θέλω να στρώσω πλακάκια σπίτι μου,να σε προτιμίσω!!
![]() ![]() ![]() ![]() πολύ καλός μπράβο! |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό βγαίνει.
αλλά εγώ θα επικεντρωθώ αλλού.είπες στο επόμενο θα πεις σε ειδικό για τα πλακάκια.έχεις κάτι στο νου σου; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε ωραια! δειχνει σιγα σιγα!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
|||
|
|||
![]()
αμα θες μεγαλυτερο κλειστο μεχρι το ταβανι,βαλε ενα ωραιο τζαμι και απ εξω ενα μηχανημα για καφεδες και κοβε 1ευρω εισητηριο(μονο και μονο απο εμας εδω στο φορουμ θα κανεις αποσβεση σε μια καλοκαιρινη σεζον!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- να σαι καλα!!! ευχαριστω!!!! ναι σιγα σιγα περνεις την μορφη που θελω.. ------------------------- στο δωματιο που ειναι το ενυδρειο εχει μια μεγαλη τζαμαρια.. λες να το σκεφτω??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 12-06-13 στις 22:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μας βλεπω για συρο διακοπες! να κανονισουμε καμμια ομαδικη κρατηση για ξενοδοχειο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση εγω θα κολουσα το τζαμι πανω στο τσιμεντο , θα εχει καλυτερη εφαρμογη Συν οτι αν καποτε βαρεθεις το πλακακι το αλαζεις χωρις να ξεκολας τζαμια μιας και ειναι ακατορθωτο.
|
||||
|
||||
![]()
αυτό του είπα κι εγώ χτες. δεν είναι μόνο αυτό, γιατί το τζάμι να εξαρτάται από πλακάκια. κάποιο να έχει θεματάκι ίσως δημιουργήσει πρόβλημα. δεν είμαι βέβαια τεχνικός με την λογική το σκέφτηκα.
επίσης γύρω γυρω από το τζάμι εσωτερικά δεν θα μπει στερεωτική κορνίζα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και αυτο που λες με τα πλακακια εχει μια βαση... το τζαμι ναι, δεν ξεκολαει με τιποτα, με τοσο φαρδος κολλησης.... ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() οσο για την κορνιζα οχι, δεν μπαινει κατι εσωτερικα. τουλαχιστον δεν εχω ξαναδει καπου...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 13-06-13 στις 14:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω αν κάποιος από δω μέσα είναι ειδικός και ασχολείται επαγγελματικά με τέτοια πράγματα.αν δεν βαριέσαι βρες κάποιον ειδικό και ρώτησε τον.οπότε θα πάρεις και μια έμπειρη γνώμη...
|
||||
|
||||
![]()
Η σιλικονη θα κολησει επανω στο τσιμεντο?
|
||||
|
||||
![]()
στο μονωτικο θελεις να πεις... ναι κολαει... αν και θα βαλω σε ενα σημειο τωρα να κανω μια δοκιμη οπως εκανα και πανω στο πλακακι να δω πιο ειναι πιο αντοχης... αν ειναι το ιδιο περιπου θα κολλησω πανω στο μονωτικο...
![]() ![]() μολις τελειωσα το πατωμα... ![]() ![]() ![]() και εβαλα και 3 πλακακια στην κολωνα για να δω πως θα δειχνει οταν ντυθει και εξωτερικα... και δειχνει ακομη πιο ομορφο, γιατι δενουν τα χρωματα ολα μαζι.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εξωτερικα παρε μαστορα εκτος αν γεμισεις και το μαγαζι με νερο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |