|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι και αναλογα το ενυδρειο. (το νερο του ποσο σκληρο ειναι και βγαζει αλατα κλπ)
Εγω εχω τα ιδια στα περισσοτερα ενυδρεια εδω και χρονια. Καποια που μου εχουν καει, δεν καηκαν απο ... σκονη ή αλατα. Ανεβηκε η σταθμη του νερου και τα καλυψε (εκανα manual αναπληρωση και ξεχαστηκα). Ομως το περιεργο ειναι οτι αυτα που καηκαν ηταν τα ακριβα. Το ενα απο τα 4 ακριβα, το ειχα αντικαταστησει με το "φτηνο" konig, το οποιο συνεχισε να λειτουργει και υποβρυχιως. Ακομα το εχω. ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy led καπάκι | mariakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 13-03-11 14:01 |
Diy καπάκι vol. 3!!! | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 62 | 31-03-09 00:22 |
Καπάκι DIY | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 25-02-08 12:05 |
DIY Καπάκι | Cydox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 22-10-07 12:53 |
Νέο καπάκι | chemical mac | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 21-09-07 18:10 |