|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
πφφφ λες και το Zelios δεν παιρνει pt100 :P :P :P χαχαχα
εγω παντως την καταβρισκω με τα logo! της siemens για τετοιες εφαρμογουλες, αν μαλιστα παιρναν και οθονη -υπαρχει ανεπισημο προγραμμα αλλα δεν ειναι πιστοποιημενο marine- θα τα χρησιμοποιουσα κατα κορον στο 99% των εφαρμογων μου (μονο εκει που θελω 100-200 εισοδους θα κατεφευγα σε simatic) τεσπα, με την αναπληρωση η γνωμη μου ειναι να χαμηλωσεις λιγο τη ροη (ενα ρυθμιζομενο by pass στην αντλια ειναι οτι πρεπει)... εγω να φανταστεις χρησιμοποιω σωληνακι αεραντλιας (κι οποτε θελει ας γεμισει, στην πλατη μου το κουβαλαω? ) Ειναι πολυ λιγοτερο στρεσσογονο για τα ψαρια (ακομα καλυτερα τετοιες ενεργειες να γινονται στο sump η στα φιλτρα μακρυα απο το ενυδρειο) ------------------------- ph ηλεκτροδιο 0-10v δεν ξερω αν υπαρχει (λογικα θα υπαρχει). Προσωπικα εχω 4-20mA
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 15-05-13 στις 00:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες, συνδεση ΑΟ και χρηση της, υπαρχει προβλημα? | Κουραμπιές | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 06-11-12 11:47 |
DIY: Τοποθετηση ανεμιστηρων σε Juwel Rio 240 | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 15-03-08 15:17 |
συνδεση λαμπας υπολογιστη | dinos99 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 10-12-07 11:03 |
στενη σχεση μιλιαμπερ και ανεμιστηρων... | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 29-08-07 09:15 |