|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω προσωπικα παντος ειμαι κομπλε κ χωρις ανεμιστηρακια.. Το εχω σε σκιερο κ δροσερο μερος.. Ακομα κ σε καυσωνες δεν ανεβαζει στο ενυδρειο πανω απο 0,5 βαθμους.. Την θερμοκρασια την ελεγχω με κοντολερ.. Ισως ειναι κ το σπιτι ετσι που βοηθαει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εφοσον δεν εχεις ανεμιστηρακια τον κοντρολερ τι τον θες?
|
||||
|
||||
![]()
Toν ειχα τον εβαλα.. Ετσι ειμαι κ σιγουρος για την θερμοκρασια
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει χρησιμότητα βεβαια,απλα σε περιπτωση που κολλησει στο on ο θερμοστατης θα του κοψει το ρευμα.
|
||||
|
||||
![]()
εγω λεω πως εχει χρησιμοτητα, αφ ενος γιατι εχει διπλη ασφαλιστικη διαταξη και αφ εταιρου γιατι αλλη ακριβεια εχει ενας κανονικος κοντρολλερ κι αλλο ενα μηχανικο ελασμα που ανοιγοκλεινει με τη θερμοκρασια.
Στους αυτοματισμους οταν θελουμε να ελενξουμε θερμοκρασια βαζουμε παντα κοντρολλερ (ακομα και σε απλες εφαρμογες με μια μονο εξοδο) ενω θερμοστατες χρησιμοποιουμε για βοηθητικες λειτουργιες οπως διπλη προστασια ή αλαρμς κτλ
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από ημέρες κατάφερα να συνδεθώ!!!
Σήμερα αν όλα πάνε κατ ευχήν θα πάρω το καινούριο ενυδρείο το οποίο θα είναι σε καθαρά λίτρα 54. Ερωτησούλα: Μιας και θέλω να ξεκινήσω το στρώσιμο αλλά και την διακόσμηση πριν μπει μέσα ο Αρθούρος, - ο οποίος ευτυχώς την έχει παλέψει μια χαρά μέσα στην γυάλα χωρίς αρρώστιες, ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω πέτρες για να βάλω μέσα σε συνδυασμό με φυτά. Η αλήθεια είναι θα προτιμούσα ρίζες, αλλά ο σύντροφος μου θέλει να του θυμίζει βουνό ![]() Που μπορώ να βρω πέτρες κατάλληλες για να κάνω διακόσμηση; Πιστεύετε ότι στα 54 λίτρα θα είναι δύσκολο να κάνω μια αξιοπρεπή διακόσμηση; Επίσης, υγρά τεστ της API υπάρχει περίπτωση να βρω πουθενά σε κατάστημα; Μιλάω για το σετάκι με όλα τα τεστ μέσα, μην τα παίρνω ένα ένα. Μπόλι στο φίλτρο βάζω από την πρώτη μέρα; -Πολλές απορίες - πονοκέφαλος! |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου,
αν πάρεις μπόλι, θα βάλεις κατ ευθείαν και το ψάρι. οπότε αγόρασε το χαλίκι, και τις πέτρες. κοντά σου έχει το petcity της μεσογείων στο υπόγειο αλλά είναι λίγο τσιμπημένες οι πέτρες , το χαλίκι οκ γενικά δεν είναι ακριβό, τώρα κανένα ξυλαράκι μπορείς να βάλεις έχει και στα βουνά ![]() θέλεις και κάποια φυτάκια και οπωσδήποτε ένα φυτό επιφανείας μη φυτεύσιμο. δεν ξέρω αν σκοπεύεις να κάνεις σκούρο νερό. αν τελειώσεις με την διακόσμιση και ξεθολώσει το νερό, βάλε μπόλι και τον Αρθούρο μαζί αφού του κάνεις αρκετή ώρα προσαρμογή για να μην σοκαριστεί. |
![]() |
Tags |
αρχάριος, betta, μονομάχος, νεό ενυδρειό |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία Ενυδρείου Τροπικού Υφάλου (Reef) Συμβουλές Τεχνικές Λύσεις | accnt | Reef | 9 | 10-04-17 08:49 |
Δημιουργία Καινουριου Ενυδρείου | danaek | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-10-12 16:36 |
Δημιουργία Ενυδρείου | danaek | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 10-10-12 21:52 |
Δημιουργία Ενυδρείου για Pearlscale | Diabolist23 | Χρυσόψαρα | 13 | 21-06-12 11:57 |
συμβουλές για δημιουργία ενυδρείου για μονομάχο | sira | Bettas | 21 | 25-02-07 21:19 |