|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν με έχει συνηθίσει ακόμα τελείως, να τον αφήσω να πετάξει στο δωμάτιο????
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχει αναλυτικές οδηγίες στο greekbirdclub.com εξαρτάται πάντα και από την προσωπικότητα του κάθε πτηνού, εγώ βλέπω το κάθε ένα είναι διαφορετικό από το άλλο. δεν είπα να σου ζήσει, να σου ζήσει!!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιας και εχεθ ξεφυγει το θεμα(χα0χα0χα0)
![]() ![]() να πω οτι απο χθες απεκτησε κι αλλο μελος οι ζωοοικογενεια μου καθως βρηκα ενα αδεσποτο ημιαιμο κουταβακι και το κρατησα!!! ειναι περιπου εναμιση μηνων το ταιζα ξηρα τροφη για κουταβια και τρωει με πολυ λαιμαργια και σημερα θα παρει banmith για ενδοπαρασιτα και θα λουστει με αποπαρασιτικο σαμπουαν... θα ηθελα να ρωτησω αν κανει να της βαλω σκαλιμπορ η advantix τα εμβολια θα τα ξεκινησει σε δυο εβδομαδες περιπου ταν θα ειναι δυο μηνων |
|
||||
|
||||
![]()
το advantix δεν το χρησιμοποιούμε σε κουτάβια (νομίζω οτι είναι για άνω των 10κιλών σκύλους).
για το κολάρο δεν ξέρω. αν φοβάσαι τις σκνίπες, μέχρι να το πας σε γιατρό να τους έβαζες τ απογεύματα λίγη σιτρονέλλα? που είναι η Leda που είναι ειδική? να σου ζήσει το μικράκι, βάλε φωτό |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια τα ζωακια σας...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() η μπεμπα που βρηκα χτες και ηταν παγιδευμενη σε κατι ξεροκλαδα!! σημετατην εκανα μπανιο αντι παρασιτικο σαμπουαν και ξεκινησε banminth |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο όμορφη!!! κούκλα, μπράβο σου, θα έχεις την παντοτινή ευγνωμοσύνη της. να την χαίρεσαι
|
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλα μαρια..εμενα μ αρκει να ειναι καλα το κουταβακι...
δυστηχως το μπατζετ ειναι σχεδον μηδενικο και μετα απο τρια φιδια και αλλα δυο σκυλια καθε κινηση πρεπει να ειναι προσεχτικη... σκεφτομαι τα πρωτα εμβολια να της τα κανω μονος μου και με το που εχω λεφτα να παει για τσιπαρισμα... απο τα νυχια της και τα δοντια της με την μικρη εμπειρια που εχω φαινεται για 1-1,5 μηνων.. αν δεν εχω αρκετα λεφτα για να παει κτηνιατρο σε 2-3 βδομαδες που θα πρεπει να ξεκινησει εμβολια θα της τα κανω εγω και με την πρωτη ευκαιρια θα παει για τσιπ(αληθεια ποσο κοστιζει?) |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω τώρα γιατί η δικιά μου είναι τριών κι έχει χρόνια που το βάλαμε, πάντως ψιλοτσούζει νομίζω
|
|
||||
|
||||
![]()
μαριΑ εχεις πμ SOS!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία η σκυλίτσα!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τους κινδύνους του να κανεις μόνος σου το εμβόλιο τους γνωρίζεις; Κάποια κουτάβια έχουν αλλεργία σε κάποια εμβόλια και μπορεί να πάθουν αλλεργικό σοκ και να μείνουν στον τόπο. Ο Hachi μου όταν έκανε ένα τριπλό η πενταπλό εμβόλιο μόλις φτάσαμε σπίτι φουσκώσε όλο του το σώμα και το πρόσωπο του έγινε σαν μπάλα, αγνωριστος. Ευτυχώς το κτηνιατρείο είναι σχεδόν δίπλα μου και αποφύγαμε το μοιραίο. Ο κτηνίατρος όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη αλλα μου πήρε λεφτά όταν του ξανά έκανε το ίδιο εμβόλιο απο άλλη εταιρία. Όταν κάνετε τα πρώτα εμβόλια να μένετε στο κτηνιατρείο τουλάχιστον μισή ώρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
τους κινδυνους τους γνωριζω αλλα αυτη την στιγμη ειναι περα απο τις οικονομικες μ δυνατοτητες να παω το σκυλι σε κτηνιατρο..!!!!
αν αυριο επρεπε να παω εγω στον γιατρο χτυπα ξυλο δεν θα ειχα ουτε για εμενα λεφτα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
είσαι αξιέπαινος που παρά τις δυσκολίες και τα άλλα σκυλιά που έχεις, έσωσες ένα αδεσποτάκι, καλύτερα να κουρνιάξει σ έναν ευαίσθητο άνθρωπο που νοιάζεται παρά στους κινδύνους του δρόμου όπου σήμερα ίσως δεν ζούσε. είσαι απο εκείνους που κάνουν πάνω κι από αυτό που μπορούν μην απολογείσαι. κάνε ότι κάνεις δεν είσαι θεός
|
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλα μαρια για τα καλα σου λογια...
το σκυλι αν δεν πηγαινε σε ανθρωπινα χερια δεν νομιζω να εβγαζε πανω απο δυο εβδομαδες το πολυ... οπως φαινεται και στην φωτο ειναι αδυνατη(τωρα τρωει 4 φορες την ημερα ) αφυδατωμενη!! με τσιμπουρια και οπως ξερεις εχει και ενδοπαρασιτα... αυτη την στιγμη μας εχουν μεινει τα ενδοπαρασιτα (και για αυτα παιρνει φαρμακο) και ηδη αυτη την στιγμη συλλεγω πληροφοριες(αν και ξερω τα εμβολια) για να ξεκινησει εμβολιασμο ετσω και απο εμενα... ηδη εχω βρει ενα τετραδιο που γραφω τι τρωει ποσα κιλα ειναι τι φαρμακα παιρνει και ποτε πρεπει να τα ξαναπαρει... |
|
|||
|
|||
![]() Aυτη ειναι η σκιουριτσα μου η ΣΑΛΙ που διστιχος αναλακαλυψα τον θανατο της με ασχιμο τροπο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κρίμα το ζωάκι... δεν ζουν πολύ νομίζω
|
|
|||
|
|||
![]()
1-2 ΧΡονια ζουν.εμενα μου εζεισε 1,5(περιπου)
![]() ![]() ![]() αυτος ειναι ο φλαφλι και η μανα μου!ο φλαφλι ειναι ινδικο ενχοιριδιο το ειχα ενα χρονο μετα ο ιδιοκτητης του το ηθελε πισω(αυτα ζουν 2-3χρονια) Συνημμένο Αρχείο 55922 ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() να κι ενα απο τα δικα μου κατοικιδια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα θελα κι εγώ να ζω σε μονοκατοικία να έχω κότες.... πόσες έχεις Leda?
------------------------- αχ είχα έναν ολόιδιο δίσκο! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 10-04-13 στις 15:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχω δυο κοτετσια,ενα με 15 κοτες αυγοπαραγωγης και ενα με μια οικογενεια απο νανακια,κοκορακος με τα 6 γυναικακια του...
![]() ο δισκος ειναι της προγιαγιας μου,ασημενιος,αρραβωνων,γενικα τα περισσοτερα επιπλα μου ειναι οικογενειακα,παμπαλαια που τα εχω φτιαξει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να τα χαίρεσαι!!! τα νανάκια δεν κάνουν αυγά?
|
|
||||
|
||||
![]()
κανουν,πως δεν κανουν!και ειναι και καλες κλωσσες και μανουλες,γι αυτο τα εχω χωριστα,σαν οικογενεια με τον κοκορακο τους,που τα γονιμοποιει,ενω στις αλλες που δεν κλωσσανε, δεν εχω βαλει αντρα,τιμωρια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα "γουρουνάκια" μου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κουνελάκια είναι ή μεγάλα ινδικά? πανέμορφα πάντως!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ινδικα χοιριδια ειναι. Φαση εχουν!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαρια δεν θελω να ζηλεψεις αλλα απο βδομαδα ξεκιναω κι εγω το κοτετσι μ
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσθηκη και αλλων ψαριων;;; | ulisse | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-12-12 17:24 |
1η παρουσιαση | aNe | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 23-12-10 23:04 |
παρουσιαση | asourtzo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 11-06-07 14:57 |