|
|||
|
|||
![]()
γεια σας εχω 5 νεαρα γκαμπυ που ζουν 3 με 4 μηνες οι γκαμπυνες μπορουν να γεννησουν?? αν γεννησουνμετα τα τρωνε?? γιατι εχω διαβασει οτι τα νεαρα γκαπυ δεν τα τρωνε τα νεογενητα.
ευχαριστω πολυ!!!
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις κερατοφυλλο μεσα θα ζησουν μερικα αλλιως θα πεσει τρελο τσιμπουσι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα τρωνε??
![]()
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
|||
|
|||
![]()
να βαλεις πολυ κερατοφυλλο
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα κωματι θα ψαξω να βρω
|
||||
|
||||
![]()
Και κερατοφυλλο να μην υπαρχει , αρκετα ψευτικα φυτα διακοσμητικα αν υπαρχουν θα ζεισουν τελεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια αργοπορημένη αλλά και λάθος συμβουλή, με πλαστικά και ψεύτικα φυτά αποκλείεται να ζήσουν και τέλεια, ίσως να "επιζήσουν"
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως δεν εχω καμια απολεια απο τα μικρα δεν τα πειραζουν ουτε τα πλατυ ουτε τα γκαπυ και κρυβονται τελια μεσα σε ενα πλαστικο γκαζονακι, βεβαια και το κερατοφφυλο κανει εξαιρετικη δουλεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα συμφωνω απολυτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Βασίλη , κερατόφυλλο είναι πολύ εύκολο να βρεις , πολλοί συνχομπιστες το πετάνε , βάλε μια αγγελία και είμαι βέβαιος πως θα βρεθεί κάποιος να σου χαρίσει, τα πλαστικά φυτά είναι σκληρά και συχνά τραυματίζονται τα ψάρια ακουμπώντας τα, άσε που είναι αμφιβόλου ποιότητας τα υλικά που είναι φτιαγμένα, να προτιμάς φυσικά υλικά να βάζεις στο ενυδρείο σου και μάλιστα παρόμοια με τα υλικά που υπάρχουν στο φυσικό περιβάλλον από όπου προέρχονται τα ψάρια σου, πχ μη βάλεις ασβεστολιθικές πέτρες σε ψάρια που θέλουν μαλακό και όξινο νερό.
|
||||
|
||||
![]()
Τα πλαστικά φυτά ουσιαστικά είναι άχρηστα και δεν προσφέρουν κάτι στο ενυδρείο, καλύτερα να υπάρχουν φυσικά υλικά στο ενυδρείο μας. Κάνε παρουσίαση του ενυδρείου σου για να το δούμε και να σου διορθόσουμε τυχόν λάθη φίλε Βασίλη καλή συνέχεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αγγελια θα βαλω μαλλον συντομα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για την συμβουλη και συγνωμη!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
βασιλη επειδη βλεπω εισαι νεος στο φορουμ δεν ξερω και αν στο Hobby εχει καποια πραγματα που πρεπει να ξερεις σχετικα με το φυτεμα επειδη βλεπω δεν εχεις ασχοληθει ,οποτε εαν βαλεις αληθεινα φυτα ψαξε εδω καλυτερα για να δεις τι φυτα θα βαλεις τι φως εχεις,υποστρμα κ.λ.π ή ρωτα τα παιδια εδω ξερουν πολλα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σε καλά φίλε Nazgul θα το μελετήσω καλά σε λίγο που θα έχω ελεύθερο χρόνο, σε ευχαριστώ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΕΧΩ 3 ΘΥΛΗΚΕΣ ΓΚΑΠΥ 10 ΗΜΕΡΕΣ . Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΗ . ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΕΝΑ 45ΑΡΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΧΑΛΙΚΙ ΑΜΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΦΥΤΟ . ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ? ΦΩΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ............. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppy | ΛΟΥΚΑΣ1973 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 04-01-12 00:29 |
Διατροφη guppy και νεαρα guppy | angello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-12-11 16:31 |
Guppy | dinos123 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 09-09-11 10:04 |
sos!!!guppy! | nikosoulfly80 | Ζωοτόκα | 10 | 08-03-09 23:08 |