|
|
|||
|
|||
![]()
ναι οκ....αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το βλεπεις ετσι...ειναι μηχανημα....μπορει να χαλασει...αυτο δεν σημαινει πως ολα ειναι χαλια...το πιο βασικο πιστευω πως ειναι η εγγυηση...οσο πιο μεγαλη τοσο πιο καλα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ειναι τα μεγαλα πραγματα και απαραιτητα καλα να ξερεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ολα μπωρει να χαλασουν γιαυτο περνουμε αποψεις για να γνωριζουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
μαζι σου ειμαι....δικιο εχεις...αλλα αν βγει κατι ελαττωματικο δεν παει να πει πως ολα ειναι ετσι....αυτο που πρεπει να ψαχνεις ειναι εγγυηση και ανταλλακτικα....
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειμαι αντεικιμενικος πλεον με την eheim εδω και πολλα χρονια ειμαι fluvalikos αρα καλο λογο δεν θα ακουσεις απο εμενα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εμ....ετσι πες το....εγω παλι εχω ακουσει μονο κακα για αυτα...εκτος απο ενα το fx5 αν το λεω καλα....αλλα δεν λεω ποτε οχι....αν ποτε παρω αλλο μπορει να ειναι καποιο απο αυτα...και βέπω...μπορει να βγει οκ μπορει και οχι...κανενα προβλημα...μπορει να παρεις κινεζο και να εισαι κομπλε...ποτε δεν ξερεις..
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ, εχω ενα εδω και δυο-τρια χρονια και μαλίστα του εχω κανει και μοντα και το εχω κανει ενα μετρο...
Δεν ειναι ασχημο, αλλα ουτε ειναι τιποτα το σπουδαιο. Απο τοτε που ανακαλυψα τα Εlite δεν ξαναγοραζω αλλο φιλτρο, απλα...
|
|||
|
|||
![]()
αχαχα...οκ....εγω παλι σκευτομαι να μην ξανα παρω ποτε....φτιαχνω ενα δικο μου...και αν ολα πανε καλα...μπορει να βγαλω παραγωγη...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- σου βγηκαν οκ τα elite νικο ?? για κινεζια κανει δουλεια δηλαδη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 13-01-13 στις 14:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 | agge | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 18-12-09 20:12 |
eheim 2213 | joe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 16-03-09 15:51 |
EHEIM PRO, τι είναι αυτό στο πλάϊ του φίλτρου και ποια η γνώμη σας για τα Pro3 & elec | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-09-08 00:30 |
eheim 2213 | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-08 12:59 |
Eheim 2213 | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 27-06-07 17:00 |