|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σαββα αυριο περιμένω θειικο μαγνησιο , απο το φαρμακειο θα ξεκινησω αυτο που σου εστειλα το δικό μου μειγμα , πιο καθαρο απο το equilibrium θα ειναι.
Εψαχνα χθες γενικα για της mosura , απο τι αποτελουνται, βρηκα για το Ερος ειναι χιτοσινη- χιτηνη , την πουλάνε σε καψουλες σε φαρμακεια θα το δοκιμασω κάποια στιγμή.. Το βρηκα με 8 ευρω, ενω το eros εχει 40+. Χιτινη εχουν και τα μανιταρια , δεν ξέρω περιεχουν λιγο χαλκο μεσα απο τι ειδα ,αλλα και το σπανακι εχει. Το δοκιμασα σημερα βρασμενο , στις snowball , το ριμάξανε θα δω στην πορεια αν αρχισουν να ξαναγενανε ,γιατι εχει γεμίσει το ενδυρειο και σταματησανε. Τα ιχοστοιχεια τα κάλυπτει το discus trace και το λίπασμα flourite. Θα δοκιμασω και θα δω.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |