|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω. Μόλις έκοψα λίγο την αερόπετρα που χτύπαγε ακριβώς εκεί που έσκαγε το νερό από την έξοδο του εξωτερικού φίλτρου ο αφρός σχεδόν εξαφανίστηκε μέσα σε 10 - 15 λεπτά. Ο αφρός δεν έγινε αμέσως. Τα έβαλα εμπρός το βράδυ και έφτασε σε αυτό το σημείο το άλλο μεσημέρι. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Αυτό όμως το ξαναείδα όταν πρωτογέμισα το ενυδρείο και είχα βάλει εμπρός την αεραντλία στο φουλ. Εξίσου πολύ αφρό είχα δει στην επιφάνεια. Τότε δεν είχα απολυμάνει με χλωρίνη. Το είχα κάνει για να μουλιάσουν τα ξύλα μέχρι να μου έρθουν τα πράγματα και να το στήσω.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πολλές απορίες!!!!!!!!! | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 29-10-12 18:45 |
Απορίες πολλές... | puntomad | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 30 | 15-10-11 19:57 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | ¶λλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Αγορά αντίστροφης όσμωσης ...πολλές απορίες | alexinio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-08-08 09:52 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |