|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα στεφανε σ ευχαριστω κ σενα για τις πληροφοριες σου κ εγω ελπιζω να πανε ολα καλα...Αρα συνοπτικα προσθετω βραχω,αφαιρω το σφουγγαρι κ το αλλαζω με αυτο που μου ειπατε...οσο για τις μετρησεις το τεστ ποθ εχω απο οτι καταλαβα τα μονα που με απασχολουν ειναι το ph το No2 και το No3 τα οποια θαρρω ειναι καλα!!οποιαδηποτε παρατηρηση η γνωμη ειναι ευπροσδεκτη!!Επισης να τονισω οτι ειδικα το ενα ψαρακι ειναι πολυ ζωηρο τρυπωνει συνεχεια στην τρυπα που δημιουργει ο βραχος κ ταραζει την αμμο με την ουρα του...ειναι καλο η κακο ομως αυτο???
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα μικρο tip που μπορει να βοηθησει!!! | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 23-03-11 18:26 |
καποιος να με βοηθησει | sugarias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-02-11 15:59 |
Bατραχος-ξερει κανεις να με βοηθησει? | kounelaki | ¶λλα ζώα | 2 | 09-10-09 15:30 |
ας με βοηθησει καποιος! | gangster95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 76 | 14-09-09 15:21 |