|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
To ξαναστέλνω γιατί μάλλον δεν ανέβηκαν καλά την προηγούμενη φορά.Περισσότερες φωτό σύντομα, μόλις τελειώσω κάποιες αλλαγές!
Πάμε τώρα στις ερωτήσεις σου: 1) Δεν έχω λόγια για το bottom drain και δεν νομίζω το μόνο που (αν) ίσως άλλαζα θα ήταν το μεγεθος του. 2) Υπάρχει uv 24w 3) To φίλτρο καθαρίζεται τώρα σχεδόν κάθε βδομάδα. Δυστύχως πλέον δεν με καλύπτει το Fish Mate 20000 που είχα πάρει και είμαι στην κατασκευή ενός νέου... 4) όχι ποτέ δεν είχα πράσινο νερό. Πάντα ήταν πολύ καθαρό, και το μόνο που εμφανίστηκε ήταν η τριχοειδής τον τελευταίο μήνα που έγινε μια μεγάλη έξαρση. 5) Όπως φαίνεται στο γράφημα η θερμοκρασία είναι περίπου στους 12-13 βαθμούς την τελευταία εβδομάδα. Απο τάισμα έχω σχεδόν σταματήσει εντελώς. Ταίζω περίπου 1 φορά την εβδομάδα μικρή ποσότητα και μόνο αν δω τα μουστάκια να ψάχνουν για τροφή με την jbl koi energil
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Tanganyika project! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 19-01-10 17:03 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |