|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω Βυρωνα ειμαι και εχω 7.5 σε βρυση και στο σπιτι μου και στις κοπελας. Το ιδιο και φιλος μου. Αλλα μια αλλη κοπελα ειχε πει για 8, χωρις να ειναι σιγουρη. Δεν ξερω. Για μετρα και με κανα αλλο τεστ.
Οχι με minus καλα κανεις και δεν προσπαθεις. Με τυρφη εκανες καμια προσπαθεια? Το ξυλο απο μονο του δεν πιστευω να κανει τιποτα γενικα. Προσπαθησε με τυρφη και με κανα catappa και βλεπεις. Αν δεν εχεις κατι που μπορει να σου ανεβαζει το ph (που δεν βλεπω να εχεις κατι και η αμμος ειναι μη ασβεστολιθικη), θα ειναι περιεργο να μην πεσει. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παμε για 2ο... | karterhs | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 25-05-12 16:40 |
Για αλλα πηγα αλλα πηρα! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 62 | 25-09-09 15:29 |