|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω ειμαι της αποψης οτι ο μονομαχος ειναι πιο ευκολο (δεν λεω σωστο) να διατηρηθει σε τοσο λιγα λιτρα απο οτι οι γαριδες, κι αυτο το εχω δει απο αποψη λειτουργικοτητας. Το καλοκαιρι υπαρχει προβλημα με τις γαριδες. Θελουν χαμηλοτερη θερμοκρασια (25 μαξ 27-2 ![]() Τελικα δεν θα μπορεις να αφησεις μονο του ουτε 2 μερες για να πας για κανενα μπανιο (διακοπες δεν το συζηταμε), αφου οταν γυρισεις, αν δεν βρεις στεγνο το ενυδρειο, σιγουρα θα εχει μεινει εκτος νερου το φιλτρακι του και θα εχει καει η αντλια του. Εκτος κι αν παρεις αυτοματη αναπληρωση νερου, που δεν το βλεπω με αυτα τα οικονομικα. Οσο για το ποσο παρεα χρειαζεσαι εσυ, δεν εχει καμια σχεση με το ψαρι αυτο. Φαντασου τον εαυτο σου ως ενα μοναχικο τυπο που αν τον πλησιασει κανενας, θα τον αρχισει στο μπουνιδι. Οσο πιο μικρος ειναι το δωματιο που θα σε εβαζαν, τοσο πιο πολυ ξυλο θα επεφτε. Ο μονομαχος ειναι ετσι. Στη φυση πιανει ενα χωρο περιπου 1 τ.μ. και οποιος αλλος μπαινει στην περιοχη του, δεχεται επιθεση. Φαντασου τι εχει να γινει σε 0.06 τ.μ. που ειναι περιπου η επιφανεια ενος 20λιτρου. Συμφωνω εκ πειρας οτι τα περιφερειακα θα φερουν την τιμη τιυ κοντα σε ενος μεγαλυτερου ενυδρειου αφου και το λιγο μεγαλυτερο ενυδρειο σχεδον ιδιων τιμων περιφερειακα χρειαζεται. Προτεινω να υπολογισεις το κοστος ενος 60λιτρου με ενα εσωτερικο φιλτρο, λιγη αμμο, φυτα απο αγγελιες με δωρεαν κλαδεματα συνχομπιστων, κανενα ξυλο, ξερα φυλλα πλατανου. Διαβασε καλα τα περι στρωσιματος, πριν βαλεις ψαρι σε ανωριμο ενυδρειο με αστρωτο φιλτρο, γιατι θα σου πεθανει.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπολογισμος λιτρων ενυδρειου | korman709 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 08-11-12 13:25 |
Στησιμο ενυδρειου 200 λιτρων... | irongud | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 30-12-10 00:18 |
Στυσιμο ενυδρειου 200lt + | amgamer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 23-07-10 02:10 |
Ραγισμα πατου ενυδρειου 70 λιτρων | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-06-10 19:10 |
Παρουσιαση του 110 λιτρων ενυδρειου μου | skalarius | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 12-05-09 11:46 |