|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
O μονομαχος ξερωγω καλα ειναι. Ειναι παντως ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ψαρι τον παραδεχτηκα και το σεβομαι πλεον. Τουχαμε φτιαξε ενα παρακμιακο βαρελι το οποιο ειχε μια τρυπουλα οσο αυτος, και την βρηκε και βγηκε στο ενυδρειο ελευθερος. Τον ξαναεβαζα μετα απο καμια ωρα, οταν σηκωνομουν και πηγαινα στην κουζινα, γυρνουσα και ηταν εξω!! Τρελαθηκα λεω με παρακολουθει. 3 φορες εγινε αυτο. Οι καρδιναλιοι τον αγνοουσαν τελειως, οπως και αυτος αυτους. Αλλα δεν το ρισκαρα, εχω μεγαλη κυκλοφορια και οταν βρισκοταν σε σημειο ροης απτα spray bar πιεζοταν παρα πολυ. Εφαγε και μια τουμπα σε καποια φαση. Ε στο τελος τοβγαλα το βαρελι και τον εβαλα σε μια απτις σακουλες του πετσοπ, πολυ μεγαλη, 60 υψος (ολο το ενυδρειο) 40 πλατος, της ανοιξα και τρυπες να υπαρχει κυκλοφορια και ολα καλα. Τουβαλα τα πιστια απο πανω να κοβουν φως και δυο καταππα που ακομα πλεουν. Και την αεραντλια ανοιξα μια τρυπα στον πατο της σακουλας και εβαλα την πετρα μεσα, επειδη οσο ναναι κυκλοφορια δεν υπαρχει εκει μεσα παρολες τις τρυπες που εκανα και φοβηθηκα την μη οξυγωνωση του, παροτι περνει και αερα απτην επιφανεια. Αυτα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρωταω για τα "σημαδια" που φαινονται στη ραχη του και στις πλευρες.αλλα αν περασε απο τρυπα,ισως ναναι και απαυτο.μπορει να μην ειναι και τιποτα,πρωτη φορα το βλεπω το ψαρι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α ναι εχει αλλα οχι τα ειχε απτην αρχη. Τοψαξα λιγο και ειδα οτι καμια φορα βγαινουν ετσι. Δεν ειναι καποια αρρωστια δηλαδη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καποια πραγματα τελικα θελουν προσοχη...
![]() ![]() ![]() ![]() Δυστηχως δεν ειχα πολυ νερο ετοιμο, βαζω ανα 30 λιτρα, εχω βαλει ηδη 90 και εχω ακομα κανα 60αρι. Μια ωρα μετα θα ξαναμετρησω να δω που ειναι και μαλλον θα χρειαστει αυριο το πρωι να ξανακανω αλλαγη. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αστα να πανε πτωμα ειμαι αλλα δεν με βλεπω να κοιμαμαι πριν τις 5. Ανα 10λεπτα παω και κοιταω. Και σαν να μην εφτανε αυτο πετυχα δυο ραμσχορν να φικι φικι (νομιζω αυτο γινεται) και τον πλεκοστομο να κανει μπανιστηρι. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ τοοο.....αυτα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |